REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Claudia Pătrășcanu: „Gabi le-a zis părinților că se aruncă de pe pod pentru amantă“

Claudia Pătrășcanu: „Gabi le-a zis părinților că se aruncă de pe pod pentru amantă“

Replica API 25 ianuarie 2021 | 00:00 1468

Apar noi date în scandalul divorțului dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Afaceristul a făcut publice actele de mediere, așa că acum se știe și cum arată cerințele de partaj ale Claudiei. Iată cum justifică solista sumele cerute!

Claudia Pătrășcanu

Conform actelor puse la dispoziție de Gabi Bădălău (33 de ani), vineri seara, în emisiunea prezentată de Dan Capatos, la Antena Stars, Claudia a cerut la partaj o casă pe un teren în Corbeanca, o mașină și 10.000 de euro lunar pentru ambii copii.

Solista a explicat de ce i-a cerut soțului ei o sumă atât de mare. “După ce am văzut toate cheltuielile făcute cu amantele lui, normal că am cerut și eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, suma mincinoasă și fabuloasă, pe care soțul meu a zis-o! El a cheltuit 200.000 de euro cu amanta! Noi ne-am înțeles amândoi la mediere. M-a pus să mă interesez la Cambridge pentru copii și să găsesc o casă pentru copii. Când am găsit școala, casa, el s-a retras. Părinții lui nu au vrut! Mama lui i-a zis într-un mesaj: nu vreau să-i dai nimic! Asta a fost o strategie a familiei, ca să mă discrediteze că eu cer bani! Acum va stabili instanța! Pentru amantă a avut 200.000 de euro, pentru copiii lui nu. Părinții lui nu au vrut să dea banii, iar domnul Bădălău senior știa de amanta fiului lui, pentru că a cunoscut-o la el în birou. Gabi le-a zis părinților lui că el se aruncă de pe pod pentru amanta lui. Gabi are un defect, minte foarte mult! Nu îmi doresc nici un divorț amiabil, ce îmi va da instanța, aia va fi. Acum el îmi pune lunar niște bani în cont, cât vrea el!”, a declarat Claudia Pătrășcanu vineri seara, în emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos la Antena Stars, citată de spynews.ro şi click.ro.

Foto: Sever Gheorghe

Claudia explică de ce a fost plătită mama ei ca să stea cu nepoții

Claudia Pătrășcanu a explicat și de de a fost mama ei plătită pentru că a stat cu nepoții ei, informație furnizată de Cerasela Tudor, mătușa lui Gabi Bădălău. “Mama mea a fost lângă noi de când s-a născut Gabriel. Mama lui a zis că ea nu știe, nu se ocupă de copii. Mama făcea naveta la primul copil ca să vină să ne ajute. Mama avea atunci trei joburi pe litoral, avea 4500 de lei pe lună. Eu la al doilea copil nu găseam bone, menajere, că nu voiau să le facă carte de muncă. Gabi a zis ca mama sa-și lase servicul să vină. Mama a zis că nu lasă serviciul și Gabi a zis veniți că vă ajutăm. Eu i-am dat banii mamei cu mâna mea. Mi se pare răutate”, a mai spus Claudia la Antena Stars.

Claudia pleacă la munte de ziua fiului ei, Nicholas

Duminică este ziua lui Nicholas, fiul cel mic al lui Gabi Bădău, care împlinește patru ani. Inițial, Claudia a vrut să-i facă o petrecere acasă fiului ei, la care l-a invitat și pe tatăl copilului. După ce la proces s-a aflat că menajera lui Bădălău e carantinată, Claudia a refuzat să-l mai primească pe soțul ei la petrecere, temându-se de Covid. Gabi Bădălău ar fi fost însă dispus să facă testul Covid pentru a-și vedea copiii. Surpriză, însă, Claudia l-a anunțat în emisiunea lui Dan Capatos că nu mai vrea să facă petrecere, deoarece copiii vor să meargă la munte. “Să vină și el la munte, n-am nimic împotrivă”, a mai spus Claudia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa se arunce si asa face umbra pamantului degeaba .
2
0
Halal de-asa amanta !-----domnul asta n-are minte nici cit un copil
3
0
vrea sa se arunce de pe podul ala de la braila care o sa fie gata in 2050
5
0
telenuvela siropoasa si cautata pe posturile noastre,chiar si in presa de stiri senzationale, se poate regiza , retingul va fi mare la proteve, antena 1, star etc.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102