REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Claudia Pătrășcanu: „I-am trimis mesaje Biancăi”. Detalii despre întâlnirea de la munte cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu: „I-am trimis mesaje Biancăi”. Detalii despre întâlnirea de la munte cu Gabi Bădălău

Replica API 28 ianuarie 2021 | 00:00 1738

La procesul de divorț și de custodie s-a lăsat cu scandal, însă la ziua copilului au făcut pace. Doar de ochii lumii, se pare! Imaginea cu Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu la munte, alături de cei doi băieți ai lor, ca o adevărată familie, a dus la ideea că solista și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului. Claudia însă este hotărâtă să meargă mai departe cu procesul de custodie spune că soțul său nu-și dorește nici pe departe ca ei sa rămână prieteni.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor

Foto: Captură Video

Vedeta a explicat cum a stat situația între ei la întâlnirea de la munte. ”Am fost împreună la ziua lui Nicholas doar pentru copiii noștri. Îi doresc lui Gabi să fie fericit cu cine își dorește. Fiecare avem viața noastră și trebuie să ne respectăm. El a fost cel care nu și-a respectat căsnicia. Am făcut o greșeală că l-am iertat în timpul căsniciei noastre. Eu nu sunt o femeie care sa stea prin cafenele, cluburi. Eu sunt o familistă. Eu pe Gabi l-am iertat demult ca om. Nu se mai pune problema de împăcare, îmi doresc să fim prieteni pentru copiii noștri. Dar după cum se vede, încă ne războim prin instanțe” , a declarat Claudia la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu: “Bianca a spus despre mine că am o educație frumoasă”

Gabi Bădălău a mers la ziua fiului său, Nicholas, însoțit de șoferul său și nu de actuala iubită, Bianca Drăgușanu. Claudia a recunoscut în premieră ca i-a trimis mesaje actualei iubite a lui Bădălău. “Într-adevăr, i-am trimis mesaje Biancăi, dar erau niște mesaje foarte ok. Și Bianca a spus despre mine că am o educație frumoasă. Gabi a venit cu șoferul la munte. Putea sa vină și cu Bianca. La un moment dat va trebui să acceptăm persoanele din viața noastră. Nu cred ca ar fi venit, totuși, Gabi cu Bianca la munte, i-ar fi deranjat pe copii”, a mai spus Claudia la Antena Stars, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Claudia Patrascu, esti o mare tata, mahalagioaica. De ce iti expui familia si copiii prin presa si televiziuni ?! Ce exemplu esti tu pentru copiii tai, care vor creste si vor afla tot circul facut de mama lor denigrandu-l pe tatal lor si familia lui ?!... Tu te CREZI o doamna, o mama responsabila ?? Vai de tine, amarasteanco... si la minte si la buzunar!
3
2
incearca sa te potolesti ai doi copii ce educatie le dai ii inraiesti asupra tatalui astea toate se vor intoarce ca un bumerang esti mai rau ca o mahalagioaica.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369