REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău. „Mi-a cumpărat avocații!“

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău. „Mi-a cumpărat avocații!“

Replica API 17 septembrie 2021 | 00:00 846

Claudia Pătrășcanu scoate din nou armele în războiul cu Gabi Bădălău. După ultima întâlnire de la tribunal, din 8 septembrie, cei doi se află din nou la cuțite. Claudia Pătrășcanu vine cu noi acuzații dure la adresa omului de afaceri.

Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu a luat foc după ce instanța a acceptat ca cei doi fii ai săi și ai lui Gabi Bădălău să fie asistați de un psiholog propus de tatăl lor. Echipa de avocați ai lui Gabi Bădălău a introdus o cerere prin care a cerut ca instanța să admită ca un psiholog să facă o evaluare psihologică a copiilor, în condițiile în care băiatul cel mare, Gabriel (7 ani), refuză constant să vină la București și să petreacă timp cu tatăl lui, scrie click.ro.

Claudia Patrășcanu contestă însă vehement moralitatea psihologului după ce instanța a admis cererea avocaților lui Gabi Bădălău. ”Pot să renunț la orice, dar niciodată la copiii mei! Nu voi accepta să fie supuși umilințelor vreodată de nimeni, sub pretextul că s-a avut acordul meu! Am fost amenințată, mi s-au cumpărat avocații, mi s-a spus că nu am nicio șansă, căci mă lupt cu o familie influentă și totuși, încă am speranța că cererea aceasta se va judeca drept și poate lucrurile se vor încheia aici.

Această doamnă din imagine a fost acceptată ca și psiholog pentru copiii mei, propusă de tatăl copiilor mei. Oare cum pot instituțiile din țara noastră să accepte ca niște minori să fie supuși consultațiilor cu astfel de psihologi?! Ce calitate poate avea aceasta doamnă psiholog care nici nu știe să scrie, care demonstrează prin fotografii gesturile obscene sau care râde de artiștii țării noastre?!”, a scris Claudia un mesaj pe Facebook, postând și o serie fotografii incriminatoare la adresa psihologului admis de instanță să-i evalueze copiii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oana? ...nimic?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218