REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Claudia Pătrășcanu și-a luat copiii și s-a mutat la mama ei, în Constanța. „Suntem în siguranță”

Claudia Pătrășcanu și-a luat copiii și s-a mutat la mama ei, în Constanța. „Suntem în siguranță”

Replica API 8 aprilie 2020 | 00:00 1541

Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu s-a mutat la Constanța împreună cu cei doi copii, acolo unde locuiește mama acesteia. Artista și familia ei se află în izolare de aproape o lună, iar după mult timp, în care nu a mai fost activă pe contul de socializare, vedeta a transmis un mesaj.

„Am preferat să ne retragem la Constanţa unde este mult mai bine, suntem în siguranţă. Suntem sănătoşi, slavă domnului şi mulţumim. Îmi doresc din suflet să ne revedem sănătoși, să ne auzim cu bine”, a spus aceasta pe Instagram. Claudia Pătrășcanu s-a despărțit de tatăl copiilor ei De când a plecat din casa în care locuia cu Gaby Bădălău, Claudia Pătrășcanu a încercat să le creeze celor doi copii, Gabriel și Nicolas, un mediu în care să nu resimtă despărțirea părinților. În același timp, nu a vrut nici să le ascundă realitatea și nici să le ofere cadouri scumpe sau să îi răsfețe excesiv pentru a masca perioada dificilă pe care o traversează.

În acest sens, vedeta încearcă să-l facă și pe tatăl micuților să fie pe aceeși lungime de undă cu ea.

„El încearcă să compenseze prin cadouri, trebuie să recunosc, dar eu nu. Eu le ofer aceleași lucruri pe care le ofeream și înainte. În schimb, le ofer atenție, iubire, petrec timp de calitate cu ei. Le place să iasă în parc și eu îi duc de câte ori pot. Acum Gabriel îmi spune că vrea să practice un sport. Încerc cumva să le ofer lucruri care țin de educație și lucruri frumoase de viitor. Pentru că sunt la vârsta la care înțeleg foarte bine, le-am explicat că lucrurile materiale nu sunt foarte importante și nu cu astea rămânem în viață. Rămânem cu ceea ce învățam, cu ceea ce facem bun. Dar asta nu înseamnă că nu le cumpăr nimic”, a povestit Claudia Pătrășcanu în urmă cu ceva timp, scrie libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine plm mai este si Claudia Patrascanu?
0
0
Vai de viata ta, ai ramas si cu doi copii! Te-ai maritat cu domnisorul asta, mai tanar decat tine, mai versat, mai emancipat si cu o situatie financiara excelenta, crezand tu, ca il faci baiat de casa facandu-i si doi copii. Ti-ai luat rau de tot, provincialo. Asa va trebuie cand vreti barbati mult mai tineri, crezand ca-i puteti tine langa voi, maimutelor. Valabil si pentru oana roman, balanca, andreea marin,...etc. care au barbati mult mai tineri si care sunt tradate, inselate.
1
0
ca Cta e raiul tiganilor si bantustana de deportare pentru toti potentialii infectati deci e super-sigur sa stai aici
3
0
Inselata si abandonata, vai de tine, cu doi copii....!? Pe capul parintilor, a mamei.... !! Casnicia inseamna: Casna, Supunere, Rabdare, Iertare. Nu le ai, nu te casatoresti! Nu!
5
2
Daca ea crede ca orasul Constanta este sigur, sa stea aici.
6
0
cine plm mai e si panarama asta obosita???
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614