REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Claudiu Ceti, ALDE: “Mai întâi să se numere şi apoi să depună moţiune”

Claudiu Ceti, ALDE: “Mai întâi să se numere şi apoi să depună moţiune”

Replica API 17 decembrie 2018 | 00:00 344

“Un document prin care opoziţia poate să facă opoziţie”, aşa descriu membrii ALDE Constanţa moţiunea de cenzură depusă de partidele PNL-PMP-USR.

Pentru ca moţiunea să treacă opoziţia are nevoie de 233 de voturi. “Este o alianţă de conjunctură – PNL-PMP-USR. Ei sunt 160 de parlamentari, iar pentru a trece moţiunea au nevoie de 233 de voturi”, a declarat Claudiu Octavian Ceti, secretarul al ALDE Constanţa. Produc doar gălăgie cei din opoziţie, sunt de părere reprezentanţii ALDE Constanţa. “Mai întâi să se numere şi apoi să depună moţiune. În afară de gălăgie nu au produs nimic. Este,în schimb, mai bine să depui o moţiune decât să vii cu o portavoce”, a mai afirmat secretarul ALDE.

Moţiunea de cenzură este intitulată „Ajunge! Guvernul Dragnea-Dăncilă, ruşinea României” şi a fost depusă vineri, 14 decembrie, în Parlament. În document, opoziţia vorbeşte despre nerespectarea de către Putere, PSD-ALDE, a programului de guvernare şi modificarea legilor justiţiei şi a legii pensiilor. Documentul urmează să fie citit luni, 17 decembrie, în plenul reunit al Legislativului, iar joi să fie votat.

„Guvernul marionetă al penalului Liviu Dragnea trebuie să plece azi! Aceasta nu este o cerere a opoziţiei, ci o urgenţă naţională! Grupul infracţional organizat, condus de Liviu Dragnea, care s-a instalat la conducerea României a slăbit statul, ca să şi-l supună, într-un moment în care avem nevoie de fim puternici, azi mai mult ca oricând. Afirmăm cu putere şi cu toată responsabilitate că este periculos pentru interesele naţionale ca ţara să rămână pe mâna acestui grup infracţional organizat, care distruge statul de drept şi dinamitează stabilitatea politică şi economică a României, într-un moment de instabilitate internaţională. Cei care vor încerca să-l salveze, din nou, pe Liviu Dragnea, împotriva României, vor purta pe umeri o răspundere istorică. Pentru că alegerea pe care o veţi face azi, doamnelor şi domnilor din PSD, ALDE şi UDMR, este între Liviu Dragnea şi România”, prevedere introducerea textului moţiunii de cenzură iniţiată de PNL-USR-PMP împotriva Guvernului.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sau Asociatia Labagiilor Din Europa, o suge vartos!
3
1
cand esti mort nu stii ca esti mort, sufera doar cei din jurul tau, la fel si cand esti prost.
3
1
Ma, ne lasi!!!!!!!!
2
1
constantinescu, cum sa promovezi asemenea specimene, scutierul lui Strutinski, micul Ceti, la minte mic
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367