REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Claudiu Palaz a sesizat și Senatul cu privire la averea lui Vergil Chițac

Claudiu Palaz a sesizat și Senatul cu privire la averea lui Vergil Chițac

Replica API 21 august 2019 | 01:22 464

După ce, zilele trecute, Partidul Mișcarea Populară Constanța, prin președinte Claudiu-Iorga Palaz, a depus o sesizare către Agenția Națională de Integritate cu privire la Vergil Chițac, președintele Asociației Constanța, solicitând Agenției să facă publică declarația de avere integrală a senatorului Vergil Chițac, iată că Palaz a sesizat și Direcția Secretariatului General din cadrul Senatului.

Concret, politicianul informează cu privire la faptul că, din declarația de avere a lui Chițac, postate pe pagina ANI și pe site-ul Senatului lipsește pagina 4 a documentului. În aceste condiții, președintele PMP cere să i se comunice dacă senatorul a depus declarația de avere incompletă, dacă pagina 4 a fost ștearsă ulterior postării inițiale pe pagiona de internet a Senatului României, dar solicită și numele persoanelor responasabile cu înregistrarea și prelucrarea declarațiilor de avere, întrucât există elemente în măsură să creeze suspiciuni cu privire la comiterea unei fapte penale, este de părere Palaz.

”Să facem lumină în acest caz! Gurile rele spun că se va mușamaliza pentru că este vorba despre o faptă a unui senator al României( actual președinte la Constanța Altfel)! Eu totuși nu cred că va avea curaj cineva să mușamalizeze! Chiar dacă este vorba despre un fost AMIRAL AL ARMATEI ROMÂNE! Dacă și ei fac “vrăji”din astea....vai mama noastră de țară!”, a comentat Palaz pe facebook.

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/claudiu-palaz-solicitare-catre-ani-sa-faca-publica-declaratia-de-avere-integrala-a-lui-vergil-chitac-399907/

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine , chiar daca demersul vine din partea acestui neica nimeni... Cine se crede acest amiral care a vazut marea de pe plaja cu ratzusca colac lipita pe pula bleaga...?!?
1
0
Pai zi cum ai tu toata averea pe tac-tu si alte neamuri,casoiul de pe plaja,masinile scumpe, conacul de la Deleni,etc
6
0
Palaz cum a dobindit 3 h la Agigea la pod dna nu stie nimic
7
0
Probleme de politician, activitate si gandire de politician.......
2
0
dai cu bata p.mic, o sa ti para rau!
4
0
112000 pensie "de serviciu" plus 120000 "indemnizatie" de senator. Cam 20000 lei pe luna incaseaza dom' Chitac. Cum era cu pensiile?
1
0
Bai, esti nebunnnn???? Claudita deschide cutia Pandorei? Cat tupeu porcesc are sobolanul asta.... Claudito sezi bland... Nu se stie cand sare ceva peste gardul cotetului tau de pe str Tabla Butii nr 2..
7
0
intr-o tara normala,te punea tac-tu la colt pe coji de nuca.
5
0
Palas se crede egalul lui Chitac.Asa crede el ca ii slabeste sansele la primaria Cta. Ce idiot. Nu va ajunge nici macar la unghia de la degetul mic a lui Chitac chiar daca se apuca acu sa citeasca si sa devina intelectual. Machedon infatutat
7
0
Pai el vorbeste? Asta are tupeul lui Petrov
7
0
sa trimita si o adresa cu privire la drumul public blocat din fata casei lui Palaz, declaratia de avere si de venituri a lui Palaz. Baaaa morr! cand vezi atata ipocrizie in politica romaneasca: Palaz, Barna, Ciolos, Dragnea, Dancila si tot psdeul, Nasui, Caramitru. A zis bine Caragiale ca tara asta musteste de ipocrizime.
9
0
nesilit de nimeni, te autodenunti? Chiar nu mai avem bun simt?
9
1
Probabil d-nul Palaz a sesizat si cazul jigodiei cu veleitati de mahalagiu care fura curent pentru terasa varului de pe plaja. Sau a javrei care a abrobat pisat de kart-uri din parcarea C. Expozitional.
10
1
Chitac, alt Petrov, de ce sa nu faca vraji? Nu stiti cum ajungeau oamenii sus pe vremea comunismului?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920