REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Claudiu Palaz amenință că PMP nu va participa la ședința CJC. Motivul: chiulangiul Mocianu!

Claudiu Palaz amenință că PMP nu va participa la ședința CJC. Motivul: chiulangiul Mocianu!

Replica API 18 decembrie 2018 | 02:18 641

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Palaz, a depus, în urmă cu 10 zile, o solicitare la președintele CJC, Horia Țuțuianu, în vederea inițierii unui proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier județean al lui Sorin Mocianu, pentru absență nemotivată de la ședințele de consiliu.

”Chiulangiii se pedepsesc și la școala gimnazială, darămite la Consiliul Județean”, spunea Claudiu Palaz. Consilierii au fost convocați la ședință, însă pe ordinea de zi nu figurează proiectul ce-l vizează pe Mocianu. Fapt pentru care, vicele amenință că PMP nu va participa la întrunire. ”Ca lucrurile sa fie foarte clare: PMP nu va participa la ședința CJC dacă, pe ordinea de zi, nu va fi proiectul de încetare a mandatului acestui consilier chiulangiu! Legea este aceeași pentru toți!”, a anunțat Palaz.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce zici ma Palaz daca m-as kka pe tine daaaa direct pa fata ta de nemernic.
1
0
Interogatoriu DNA. Domnule Palaz ati fost in Dubai? Raspuns. Nu, nu am fost. DNA: N-are nimic, Duba-i pregatita va asteapta
1
0
Asta din prima poza, cu negul pe mecla nu e boul ala care-si punea numele pe masina prefecturii ca deh, numele prostilor pe toate gardurile??
2
0
Palazule, esti varza ba
2
0
Eu nu ma leg de persoane, ma leg de fapte: cine lipseste nu primeste salariu si daca lipseste repetat, trebuie dat afara.
0
0
Sunteti siguri ca Palas asta nu trage pe nas? Vad ca el nu are probleme dar le vede pe restul.
2
0
Moceanu apsenta nemotivata.Hai ca imi faci scirba daaa tu vb mai traseistule politic care esti.Tu vb taci ca iti miroase gura de nemernic.In privat nu te puteai incadra au venit fuguta la banul public si mai maniici si kkat.
2
0
Bursucel, agita-te ca dosarele se strang la usa ta.Lasa golaniile si ocupa-te de familie ca n-are cine sa iti aduca portocalele.
5
0
Mancalar mama pe Claudel, cel mai baiat. Cum le face el si desface pe toate. P. S. eu tot cu capul sub masa scriu
7
0
Palaz asta pe toate le face. Angajeaza.,da afara, ia poduri, scrie pe masini, pierde procese, ia etnobotanice, mare om asta. E peste tot, e cu toti, dar nici unul cu el. Pentru ca ESTE O JAVRA
13
2
Bebe Mocianu cel mai mare evazionist excroc si laudaros un pitic ordinar
5
1
Nu stiu cine si ce face Mocianu asta, insa stiu sigur ca nu exista scursura mai mare ca Palaz. Imagine si atat. Pune-l sa faca ceva constructiv si cade in genunchi, pune-l sa faca ceva pentru el si e leul leilor. Leu si lei la el in buzunar. Ca de datorii se face ca uita
13
2
o scursura a societatii mai mare ca bebe moceanu nu cred ca exista in constanta. o zfreanta ordinara, un infumurat, un muist. aici la faza asta, PALAZ, ai o bila alba. Ai tu destule negre, dar aici iau traso!!!
8
3
Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul. Dar nu prost el ci cel care l-au votat.
12
0
Gatii tai de machedoni hot si imputit cu ziarul matii de cacat. De asta te-au ales constantenii javra ce esti? Fa-ti treaba in CJC nu jocuri de imagine
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367