REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Claudiu Palaz îi cere lui Decebal Făgădău să-l demită pe Gabi Stan

Claudiu Palaz îi cere lui Decebal Făgădău să-l demită pe Gabi Stan

Replica API 12 decembrie 2015 | 00:00 257

Claudiu Palaz

Claudiu Iorga Palaz, președintele partidului Mişcarea Populară Constanța, îi solicită viceprimarului cu atribuții de primar al Constanței, Decebal Făgădău, să-l schimbe din funcție pe viceprimarul Gabi Stan, ca urmare a trimiterii acestuia în judecată, în dosarul „Polaris“. „Domnule interimar Făggădău, țineți lângă dumneavoastră un trimis în judecată pentru fapte de corupție și nu vreți să luați măsuri impotriva lui. Această persoană se numește Gabriel Stan și încă ocupă funcția de viceprimar, cu toate că a fost trimis în judecata pentru fapte de corupție, alături de Mazăre – Strutinski și Eduard Martin! Va somez, domnule interimar, să dispuneți de îndată schimbarea domnului viceprimar Gabriel Stan! Dacă nu veți face acest lucru, vă acuz de faptul că protejati grupul infracțional al lui Mazăre și acoliții săi“, a transmis Claudiu Palaz.

Mai mult, acesta îi cere edilului șef să dispună de urgență o„ analiză în ceea ce priveste contractul firmelor familiei Martin, și anume Polaris M. Holding, firmă care se ocupă cu colectarea gunoiului în Constanta. Acest lucru este necesar pentru a stopa hemoragia banilor publici, către o firma de casă a grupării Mazăre. Există un dosar penal în care s-a constatat un prejudiciu! Vă rog să-l recuperati! Aceștia sunt banii noștri, ai constănțenilor! Nu vă bateti joc de ei! Vă aduc la cunostință totodată și faptul că trimiterea in judecată a deputatului Eduard Martin si arestarea de catre FBI a unchiului acestuia, Titi Martin, va duce la destabilizarea firmei Polaris și, implicit, la imposibilitatea acesteia de a mai respecta contractul cu Primăria Constanța“. „Sper că nu ne veți lăsa cu gunoaiele neridicate în poartă și cu străzile pline de zăpadă, motivând că firma Polaris are probleme și nu își respectă contractul! Luați măsuri! Azi! Nu după ce faptul s-a consumat!“, a continuat președintele PMP. Palaz s-a arătat indignat și de faptul că, în prag de sărbători, Constanța este un oraș trist: „Nu sunteti îin stare sa faceti nimic pentru un oraș viu! Ați cheltuit banii pe lucrări pentru a pune stâlpi de iluminat noi, lânga cei vechi! De ce, domnule interimar? Care sunt firmele care au câștigat aceste lucrări? Nu cumva firmele dumneavoastră de casă? Pentru aceste lucrări ati cheltuit banii care ar fi putut asigura luminile de sărbatori ale orașului nostru! Iar noi, constantenii, nu ne-am mai fi dus copiii în alte orașe să vada cum sunt impodobite în aceasta perioadă!“. În concluzie, politicianul și-a oferit disponibilitatea de a-l sfătui pe Decebal Făgădău cu privire la „lupta cu tentaculele grupării Mazăre!“

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218