REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Claudiu Palaz îi răspunde consilierului Sabrina Maria Nedelcu

Claudiu Palaz îi răspunde consilierului Sabrina Maria Nedelcu

Replica API 3 februarie 2017 | 11:08 562

Claudiu-Iorga Palaz, vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, a remis un comunicat de presă prin care anunță delimitarea de afirmațiile făcute de consilierul județean Sabrina Maria Nedelcu.

„Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, împreună cu consilierii județeni ai Partidului Mișcarea Populară Constanța, se delimitează de afirmațiile făcute în spațiul public de către consilierul județean PSD, Sabrina Maria Nedelcu.

Dreptul la manifestații este un drept recunoscut de legislația din România, indiferent dacă aceste proteste sunt sau nu în asentimentul autorităților.”, se arată în comunicat.

Sabrina Maria Nedelcu a postat pe profilul ei de Facebook un mesaj prin care s-a referit la cei care au ieșit la proteste ca niște „putori”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atat puteti ,sa injurati aci o femeie ,asta e valoarea voastra ,eu nici macar nu stiu cine e femeia asta dar vad ce imbecilitati scrieti pe aici si ce amenintari cu moartea adresati in spatiul public. O SFATUIESC PE FATA ASTA SA ADUNE TOATE COMENTARIILE SI SA LE PREDEA LA PARCHET. EXISTA O MULTITUDINE DE CONDAMNARI PRIVATIVE DE LEBERTATE PENTRU AMENINTARI DE GENUL ASTA IN SPATIUL PUBLIC. ESTE FOARTE USOR SA I GASESTI ,PARCHETUL POATE FACE ASTA SI AI CA EXEMPLU O CONDAMNARE DE 3 ANI CU EXECUTARE PENTRU ACEEASI CAUZA DE AMENINTARI DICTATA DE TRIBUNALUL BUCURESTI
1
0
Baga ti as pula in gat de machidon prost ,nu te a intrebat nimeni nimic pe tine bai boule. Sa vedem cum o sa te delimitezi tu de toate hotiile care o sa ti iasa pe banda rulanta in viitoarele anchete ...ai deja vreo cateva in lucru bai cacatule
3
1
Nimeni, nimic....
3
0
bai jeg cretin chiar te satisface aceste injurii din cate se vede, un om cu judecata sta in banca lui vazand ca este huiduit la nesfarsit bagati-as pule in gat !
2
2
Asta de roaga cu ambele Maini sa dea astia odata legea gratierii si ZIce de betiva asta ca e nepotrovita Curve profitoare de pe urma politicii cu totii !!!
6
0
PSD este partidul care a creeat putori anual pe banda rulanta prin sistemul ajutor socieal prin directorii de scolii care le da diplome la angajatii primariilor sa i faca cu facultati luate pe bani ii plimba la manastiri si muaste a corupt preotii din biserici sa i voteze a abuzat de micii hotii iertandui de pedepse si amenintand sefii de post ca i trimite din localitati in alta parte care comenta nu l ajuta si alte ilegalitati sa taca dun gura aceasta putoare care stapaneste un judet de psd putori care a dansat ani de zile in caruri alegorice in timp ce spitalul militar colcae de gandaci .
7
2
vrea sa te linga in ceasca, sa saturat de curu lui base, ai pute de cand a plecat de la sefie
9
3
Tu vorbesti bai putoare? Cum de nu esti la puscarie machidonule? Beneficiezi de gratiere si tu!
12
1
lipsa de cultura isi spune cuvantul. pe la scoala nu cred ca a trecut prea mult sau poate ca a platit diplomele
8
2
Insuficient sa va delimitati .Ceretii demisia .Aceste "putori " au ales-o.Daca nu aveti curajul sa o faceti va ajutam noi si poate va convingem si pe dumneavoastra sa plecati.
17
1
Cred ca a vrut sa foliseasca termenul de putoare, cu referire la tine, mai carnatule!
10
1
Perfidule! Despre care consilieri vorbesti! Consiliul Judetean nu a avut consilieri mai prosti ca cei din PMP! Toti sunt rudele tale,ce sa faci traim in Romania!
12
1
claudiu palaz ia pula bai
14
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218