REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Claudiu Palaz insistă cu organizarea Festivalului de Muzică Uşoară Mamaia

Claudiu Palaz insistă cu organizarea Festivalului de Muzică Uşoară Mamaia

Replica API 17 octombrie 2019 | 00:15 331

Proiect pe ordinea de zi a viitoarei şedinţe CJC

Proiect pe ordinea de zi a viitoarei şedinţe CJC

Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia a fost un război pierdut, anul acesta, de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Claudiu Palaz. Deşi pe tot parcursul verii s-a discutat despre “minunea” reînvierii acestui festival, ediţia 2019 a evenimentului, ce ar fi trebuit să se desfăşoare în perioada 5-8 septembrie, n-a mai avut loc, fiind lansate o serie de acuzaţii la adresa conducerii PSD a CJC. Electrecord Production şi Asociaţia Culturală Electrecord Production, cei care urmau să organizeze festivalul, în parteneriat cu CJC, au declarat că evenimentul a fost sabotat, că acordul pentru desfăşurare a venit târziu, că proiectul nu a trecut la timp şi aşa mai departe.

Claudiu Palaz, cel care şi-a asumat că susţine festivalul, a trăit o dezamăgire să constate că aliaţii din CJC, şi anume social-democraţii, nu l-au sprijinit, că de susţinerea PNL nici nu se punea problema!

Însă, Palaz nu renunţă, aşa că a anunţat că, pentru proxima şedinţă a Consiliului Judeţean Constanţa (care va avea loc cel mai probabil la sfârşitul acestei luni), a depus la secretariatul instituţiei mai multe proiecte, între care şi cel referitor la Festivalul Mamaia. Conform proiectului iniţiat de Palaz, pentru buna desfăşurare a festivalului în anul 2020, se solicită “darea în folosinţă gratuită Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România a suprafeţei de 2.000 mp situată pe parcarea laterală şi a suprafeţei de 200 mp în interiorul Pavilionului Expoziţional Constanţa, precum şi transmiterea dreptului de a folosi marca „Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia”, în perioada 01-03 mai 2020 pentru desfăşurarea Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia”.

Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia a fost lansat în 1963, iar în ultimii 7 ani nu a mai avut loc, din diverse motive. Ne amintim, în acest context, că fost administraţie locală a preferat să susţină, în locul festivalului, parade carelor alegorice în staţiunea Mamaia.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un retardat mintal
1
0
tu inca nu ai guvern si vrei festivalul mamaia pui bani de la tine daca nu ai guvern esti tuta politica
3
0
Cu vrajeala asta ieftina? Nu sti cu ce sa mai iesi in evidenta!!! Mai bine, lasa-ne ca nu te mai vrea nimeni!
8
0
La Cluj au fost pe rand : Metallica , Iron Maiden , iar pe 19 decembrie vor veni Deep Purple . Iar Constanta se chinuie sa readuca , ceea ce avea mai frumos : festivalu de la Mamaia .
12
2
Nu mai dati dobitocul asta in ziar ,ca oricum nu e bun de nimic si nu-l duce capul decat la furaciuni
15
0
Vrea sa se inscrie la.sectiunea interpretare-soprana?
13
0
fa festivalulcu voivozeanu ca va pricepeti amindoi sa cheltuiti miliarde de lei pe astfel de facaturi...dna?
10
1
Foarte frumos. Este un festival cu vechime si rezonanta la malul marii.
10
1
In foamea dupa bani pentru campanie, nu stie Claudiu , unde sa se mai bage. Noi , cei care l urmarim de pe vremea cand pupa papucii lui Mazare, asteptam sa se schimbe cei de la Bucuresti. Candva, asa cum s a intamplat cu Radu &comp o sa dam drumul dosarului. E plin. Ai grija ca domnisoara CristinaVirginia, tot cu acelasi prost sifoneaza banii din contractele pe care i le ai dat. Stii tu, alea cu "curatenia". Si fratiorul ei inca e in mapa DIICOT ului. Te sfatuim sa ti instruiesti amanta. Nu de alta , dar de aia de la " porta blanca" suntem satui.
18
2
Din Amsterdam
12
3
Un porc anal fabet cu un tupeu dement
20
1
La Agigea, sub pod! Cel mai tare festival! Dat, niste bani imprumut de la mama lui Borcea, dnu Stroe, cum fac si eu?!
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367