REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Claudiu Palaz: 'Regulamentul și echiparea agenților de pază ai CJC, similare cu ale Armatei Române'

Claudiu Palaz: 'Regulamentul și echiparea agenților de pază ai CJC, similare cu ale Armatei Române'

Replica API 19 noiembrie 2018 | 01:38 327

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Claudiu Iorga Palaz, a vorbit, într-o postare, pe Facebook, despre agenţii de pază ai CJC, precizând că va depune un proiect de hotarâre, prin care se va stabili regulamentul și echiparea acestora, similare cu ale Armatei Române!

"Ei sunt agenții de paza ai CONSILIULUI JUDEȚEAN CONSTANȚA!. Au fost lăsați pe ultimul loc în ceea ce privește dotarea și echipamentele. De ce? Pentru ca firmele de pază (de casă) ale grupării Constantinescu-Strutinsky, i-au înlocuit peste tot, lăsând societatea de pază a CJC să se distrugă treptat! Rezultatul: o societate tăvalită, plină de datorii, însă cu un personal care vrea sa facă treabă, dar nu sunt sprijiniți. Aceștia vin la serviciu cu hainele de acasă, personale, fiecare cu ce își permite! Cu pantaloni, bluze sau pantofi personali! Nu veți găsi 2 agenți echipați la fel! (Vezi foto) cu toate că exista un regulament dar care, așa cum era legal trebuia actualizat și aprobat de CJC! Vremurile s-au schimbat! Eu cred că este timpul să ținem pasul cu acestea! Nu putem să avem performanță, cu personal care nu poate impune autoritate, fiind echipat ca de la piață! Imaginile vorbesc de la sine. Voi depune un proiect de hotarâre de CJC, prin care se va stabili regulamentul și echiparea agenților de pază ai CJC, similar cu cel al ARMATEI ROMÂNE, astfel încât aceștia să arate PROFESIONIST!", a scris Claudiu Iorga Palaz pe Facebook.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Palaze,cumpara-le cateva escadrile de f16 ca doar nu dai bani de la tine.Sa-i dotezi si cu baionete ca astia se mai scurteaza de un cap asa cand le vine lor.Ca doar nu le faci si teste psihologice! Si cum se va numi? Gruparea paramilitara palaz intaiul,unsul lui D-zeu,cu teodosie locotenent.
0
0
acum 2 saptamani facea poze cu baieti din psd si bea la masa cu ei....tot psd ist este si asta......pune pe altii sai conduca afacerile
5
0
Uite astea sunt probleme spinoase de care sa se ocupe un vicepresedinte de consiliu judetean. Ai rezolvat Dle Palaz in judet - ca de judet va ocupati- tot? asta a ramas sa mai rezolvati? Nu va e rusine deloc? aveti obrazul in halul asta de gros? Ati adus, si dvstra si restul gastii acest oras in trecut viu la stadiul in care oricine din tara fuge mancand pamantul cand aude de investitii, fabrici, It etc. Sa va fie rusine. in special dvstra care ne inselati cu vorbe dulci de Profesionist dar si tuturor partidelor si repet TUTUROR care nu sunt altceva decat o gaura neagra si caracatita intre ele
8
0
Ti-e frica hotule de oamenii cinstiti futu-te-n gat de infractor ! Muie palaz ! Cu cacat ! Muie dragnea, muie pesede !!!
9
0
sunteti si voi multi dar ce sa vezi?fix pe aceiasi reteta si noi la fel suntem...aveti oameni infiltrati?habar n aveti cati avem si noi si daca voi filmati si inregistrati si noi deasemenea avem filmari si inregistrari adrese date orare stim si cand va cacati dar va lasam inca un pic sa respirati ca tre sa dati,banii si explicatia cum ati ajuns sa va vindeti natia?va vom lua din pat asa cand nu va veti astepta,cand noaptea cu ziua se va ingana sa n apucati sa va treziti slugoi hoti si banditi
3
0
Tichie de margaritar aveti? Asta pare a fi lipsa ca in rest aveti de toate. Mariti numarul de bugetari ca de produs, produce pulea. Palaz ai muncit vreodata serios in viata ta? Adica undeva unde sa nu poti fura? Du-te draq cu ideile tale de tampit cu tot
11
0
dom prefect unde mai facem pod ca sa cunpar si eu un metru patrat
11
0
Vine dracu sa va atace de va trebuie agenti de paza? Niste mosi nebuni care dirijeaza masini in parcare... echipamentul de armata le lipsea. Oras cretin!
15
0
Pe unde te uiti vezi numai agenti de paza. Vom ajunge sa fie cate un agent la fiecare persoana. Se pazeste si tot se fura.
10
0
POLITIA SECTIA 2.In Tomis 2 sunt COPII de TIGANI, de varste intre 6 si 9 ani care JEFUIESC BATRANII,. VIN PE LA SPATE SI LE TRAG DIN MANA GEANTA, SACOJA.
5
0
Dragutul meu presedinte a luat-o pe pustii. Adevarat ca nu i-am facut o felatie de mult dar nu credeam ca o sa ajunga in halul asta. Cred ca actorasul amator, stramb ce e drept nu-l mai suge la timp si au inceput sechelele cu militarii
21
0
Si Divizia de Paza este un SRL iar tariful per ora este mult mai mare decat al unei firme private.De ce nu se pot gestiona si ei la fel ca ceilalti ?De ce trebuiesc alocati alti bani publici?
16
1
Mai nemernicule, te-a ales lumea pe baza a ce ai spus in campanie. Te lauzi cu Airsoftul toata ziua, te strofoci ca pui piatra pe un drum, mai deschizi un dosar lu X si Y, o poza cu pisici pe FB, dar treaba ta, aia la CJ cand dracului o sa o si faci? Ca de mancat cacat mananci zi lumina, ceva serios insa canci. Du-te dracului de jegos si zgarie-branza ce esti, te mai voteaza pulea ma nemernicule vesnic mancator de cacat
24
0
Societatea de paza a Cjc infiintata tot de Nicusor... Palaz de ce nu spui tot? Societatea de paza a CJC era infiintata tot pt a fura banii. In plus Zip escort a castigat licitatiile publice. De ce firma de casa a cjc nu a participat? Pt ca nu sunt oameni cumva acolo? Pt ca sunt platiti prost cumva?
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108