REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Claudiu Palaz solicită demiterea prefectului Radu Volcinschi

Claudiu Palaz solicită demiterea prefectului Radu Volcinschi

Replica API 17 decembrie 2014 | 23:36 184

În mod normal, cazul Siutghiol, în care un elicopter SMURD s-a prăbuşit şi patru persoane şi-au pierdut viaţa, nu ar trebui să se lase fără urmări. Jalnica gestionare a autorităţilor a alarmat pe toată lumea, inclusiv pe fostul prefect, Claudiu-Iorga Palaz, care a solicitat demiterea lui Radu Volcinschi.

“Prefectul ar trebui demis. Nu poţi să faci asemenea afirmaţii, să dai speranţe pentru nişte oameni şi după aceea să constaţi că, de fapt, sunt nişte probleme şi că oamenii aceia îşi pierd viaţa. El a ieşit cu declaraţia aceea, că persoanele au fost salvate. Este o incompetenţă crasă. El trebuia să fie primul acolo! Este prost gestionat şi o asemenea gafă nu se face. Trebuia să fie la faţa locului, primul! Am avut astfel de situaţii, cum a fost cea de la Tuzla, mult mai dramatică decât cea de aici şi am ajuns acolo înaintea celor care au aveau direct atribuţiuni în restabilirea ordinii la acea dată. Dar, asta se învaţă în timp. El n-are de unde să ştie, că e dus cu pluta! Dacă aş fi în locul ministrului Gabi Oprea l-aş demite în secunda următoarea. Nu se poate! E prost gestionată situaţia. Dacă eram un prefect care nu am avut de-a face cu astfel de situaţii deosebit de grave şi multe au fost pe vremea mea, că nu am avut un mandat uşor, nu mi-aş fi dat cu părerea. Între el şi Eugen Bola nu e nici o diferenţă!”, a spus Palaz, pentru Replica.

Primul “măturat” după tragedia de luni seară a fost şeful ISU Dobrogea, Viorel Jianu.

Masius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218