REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Claudiu Tusac se autodenunţă!

Claudiu Tusac se autodenunţă!

Replica API 25 noiembrie 2011 | 00:00 132

Primăria municipiului Mangalia continuă să transmită comunicate de presă scrise după dictarea lui Claudiu Tusac. Ultimul comunicat este un soi de autodenunţ. Tusac spune în comunicat că, deşi a fost demis din funcţie, el a continuat să meargă la primărie, pentru a rezolva problemele cetăţenilor şi pentru a negocia cu societăţi pentru furnizarea căldurii. Întrebarea este: în calitate de ce a mers acolo? Situaţia seamănă a uzurpare de calităţi oficiale, comisă de Tusac.

În acelaşi comunicat, biroul de presă al primăriei comite încă o gafă: scrie la un moment dat că cel care face declaraţii este... "primarul Mangaliei, Claudiu Tusac".

Iată comunicatul:

"Pe toată perioada scursă de la demiterea sa abuzivă de către prefectul judeţului Constanţa, primarul Mihai Claudiu Tusac a continuat să vină la birou pentru a rezolva cea mai stringentă problemă a cetăţenilor municipiului Mangalia: problema furnizării căldurii pentru populaţie. După întâlnirea cu reprezentantul firmei furnizoare a agentului termic de luni seara, şeful administraţiei locale a promis că va rezolva problema şi cetăţenii vor beneficia de program non-stop de furnizare a căldurii şi a apei calde.

Astăzi, primarul Mihai Claudiu Tusac a avut o nouă întâlnire cu conducerea Petromidia Năvodari şi vestea bună este că din această seară de vineri, 25 noiembrie, locuitorii municipiului Mangalia au căldură în locuinţe 24 de ore din 24: "Nu pot să uit nicio secundă că oamenii m-au votat. Nu pot sta la cheremul unui prefect care dă în fiecare zi câte un ordin abuziv. Oamenii trebuie să aibă căldură în case tot timpul, nu numai câteva ore pe zi".

"Dacă locuitorii Mangaliei au căldură, acest lucru se datorează în primul rând şi aproape exclusiv primarului Mihai Claudiu Tusac", a declarat aseară, într-o emisiune televizată, consilierul Constantin Filimon, chiar după demiterea sa abuzivă din funcţia de viceprimar de către acelaşi prefect.

Din acest moment putem spune că se revine la normalitate în Mangalia. 13 din cei 19 consilieri locali au înţeles gravitatea situaţiei şi au strâns rândurile în jurul primarului demis abuziv, formând astfel o majoritate care va veghea la respectarea şi îndeplinierea nevoilor cetăţenilor. "Avem nevoie de sprijinul Consiliului Local Mangalia, al consilierilor care vor să muncească pentru binele acestui oraş şi al cetăţenilor lui, astfel încât să transformăm datoria Guvernului către societatea furnizoare de căldură (SC Callatis Therm SA - n.r.) într-un credit bancar, care să fie plătit eşalonat. Doar în acest fel vom evita pe viitor sincopele în furnizarea agentului termic şi putem asigura cetăţenilor confortul firesc pentru perioada de iarnă", a precizat primarul Mihai Claudiu Tusac.

Se revine la normalitate în Mangalia, Consiliul Local va lucra pentru continuarea proiectelor aflate în desfăşurare la momentul demiterii abuzive a primarului Mihai Claudiu Tusac, iar cetăţenii vor avea căldură non-stop în această iarnă".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102