REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Clinica Sammarina, REDESCHISĂ! O singură salariată a fost depistată POZITIV

Clinica Sammarina, REDESCHISĂ! O singură salariată a fost depistată POZITIV

Replica API 9 septembrie 2020 | 09:14 2877

În urmă cu o zi, cotidianul Replica anunța că SammarinaMedical și-a închis programul cu publicul, iar DSP Constanța a confirmat existența a cel puțin un caz de infectare în cadrul clinicii situată pe bulevardul Mamaia. Reprezentanții clinicii ne-au oferit un punct de vedere în care au explicat de ce au luat decizia închiderii unității și totodată ne-au confirmat existența unui singur caz COVID-19.

„În data de 6 septembrie, o singură salariată a societății, din personalul administrativ și nu dintre cadrele medicale, a fost testată și confirmată pozitiv. Cu aceeași dată, conform prevederilor legale, s-a luat măsura imediată de informare a DSP Constanța, izolarea tuturor salariaților societății și testarea întregului personal al clinicii Sammarina Medical. În seara zilei de 7 septembrie au fost confirmate rezultatele testelor și toate au fost negative. Începând cu data de 8 septembrie, societatea și-a reluat activitatea în aceleași condiții de siguranță epidemiologică. Mai exact, echipamentele de protecție sunt purtate în permanență, se folosesc substanțe de dezinfectare, lămpi cu ultraviolet și nebulizator.”, a precizat, pentru „Replica”, conducerea Sammarina Medical.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai , intamplarea a facut sa fiu fara a vrea in preajma acestui milionar samara si am ramas stupefiat de comportarea acestui pitecantrop... isi tragea nasul , de fapt mucii in gura , dupa care scuipa zgomotos pe jos , de fata fiind mai multe persoane care socate intorceau capul de rusinea lui... bine , asa este vorba , caci idiotul nu are nicio rusine... vai de capul familiei lui !
6
1
Bancul zilei Vergil CHITAC : NU sunt omul lui COMANESCU. El este OMUL meu
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614