REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Clinica SWD, FOCAR COVID-19, AMENDATĂ de DSP. A 'uitat' să anunțe că are angajați infectați

Clinica SWD, FOCAR COVID-19, AMENDATĂ de DSP. A 'uitat' să anunțe că are angajați infectați

Replica API 25 august 2020 | 17:05 3875

Clinica de Optică Medicală SWD, din Constanța, a fost amendată de Direcția de Sănătătate Publică din Constanța pentru că a ascuns numărul real al angajaților infectați. Amenda aplicată este în valoare de 10.000 de RON. În realitate, reprezentanții clinicii au informat DSP cu privire la existența unui singur caz de infectare, deși alți șase angajați erau bolnavi COVID-19.

Vă reamintim că mai mulți angajați de la Optica Medicală SWD din Constanța, situată pe strada Mihai Viteazu, au fost infectați cu coronavirus, în cursul săptămânii trecute. Vorbim despre 7 angajate din 13. S-au efectuat procedurile legale în vederea testării familiilor.

Citește și: FOCAR de CORONAVIRUS la clinica SWD din Constanța

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stirea asta am vazut-o in Focus Press. Ce va mai placeee... "jurnalistilor"
3
3
Foarte probabil ca amenda sa fie contestata iar procesul sa se intinda pana dupa trecerea termenului de prescriptie ... Le a rupt coada cu amenda!
5
0
si nu se inchide clinica?
6
0
O ghereta cu aere de clinica medicala.
8
1
Este revoltator faptul ca statul nu mai face teste si externeaza pe cei pozitivi. Daca vor sa vada daca s-au negativat ii trimite sa isi faca la privat. Sunt multe persoane pozitive externate , unele cu simptomatologie, altele care fac complicatii acasa ! Se doreste infectarea in masa a populatiei? Incep sa minta ca este un nr stabil de cazuri ca sa mearga lumea la alegeri??? Rusine.
5
1
Infectare cu covid si la firma de en gross si de distributie Comnita srl. Si nu se zice nimic, desi se intra in contact cu zeci de clienti zilnic !!!
1
1
Dar o masura complemetara ceva....nu ma gandesc la suspendarea activitatii , dar fara masuri care sa descurajeze astfel de comportamente nu vom putea controla virusul prea curand.
4
1
Si la teatrul oleg danovski sunt infestati dintre artisti. Gribinic din orchestra si sotia pianista si acum au fost si alti depistati. Dar madam Schipor este pruetena cu Daniela Vladescu si nu au cum sa spuna ca sunt persoane bolnave sa nu strice imaginea teatrului
6
1
Va dati seama ce se respecta distantarea sociala si purtarea mastii in locatii medicale ma gandesc cu groaza ce se va intampla cand elevii vor incepe scoala va fi dezastru
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218