REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Clipe de groază pentru o tânără: bătută și arsă cu țigara, în contul unei datorii BANALE!

Clipe de groază pentru o tânără: bătută și arsă cu țigara, în contul unei datorii BANALE!

Replica API 11 noiembrie 2019 | 06:46 353

O tânără din Constanța a fost tâlhărită în spatele blocului în care locuiește de către un individ pe care-l cunoștea și căruia avea să-i plătească o datorie de 60 de lei. Alin B. i-a cerut să-i restituie datoria și, pentru că a fost refuzat, i-a smuls victimei lanțul de la gât, cerceii și i-a furat telefonul. Victima a spus polițiștilor și că a fost arsă cu țigara. Judecătoria l-a condamnat vineri la 3 ani de închisoare…cu suspendare.

Prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, Alin B. a fost trimis în judecată sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. În actul de sesizare s-a reținut în fapt că indivdiul a deposedat-o pe victimă de un telefon mobil, un lănțișor din aur și un cercel din aur, prin exercitarea de violențe constând în lovirea cu pumnii, precum și prin provocarea unor arsuri la nivelul corpului și al feței cu țigara, persoana vătămată suferind leziuni traumatice ce au necesitat un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale și producând un prejudiciu în dauna acesteia în valoare de 1500 lei. Victima a sesizat organele de poliție cu privire la faptul că inculpatul i-a cerut suma de 60 și fiind refuzat, acesta a devenit agresiv, lovind-o cu pumnii și picioarele la nivelul feței și a corupului, smulgându-i lanțul de aur de la gât și cercelul din aur din urechea dreaptă, telefonul mobil din mână și că a fpost arsă cu țigara. Suma reprezentă o datorie pe care persoana vătămată o avea de restituit agresorului. În fața instanței de judecată, victima a dezmințit faptul că inculpatul ar fi ars-o cu țigara în ziua sustragerii bunurilor, afirmând că acest lucru s-a întâmplat cu o zi înainte.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce vi se pare asa rau, omul a exagerat dar probabil nu o facea daca nu avea nevoie de acei 60lei, daca proasta nu a avut sa-i inapoieze, asta e. Acum prob nu v-a m-ai cere bani imprumut
1
1
o mai si futea putin si tot cu suspendare primea !
1
1
Asa este, eu altoiesc femeile, dar vezi ca si fut in cur turcii. Eu te-am avizat !
0
3
Romania este patria infractorilor protejati de nemernici platiti sa apere oamenii cinstiti.
3
0
Pai l-au lasat liber pentru ca de cate ori il vede pe strada sa tremure fata pentru ca el este smecher si nu poate fi trimis la puscarie,asa se lauda cei care scapa de puscarie si nu cred ca judecatori nu cunosc lucrul asta.
1
0
Bebe Mocianu bate femeile de o viata si nu a patit nimic. Basca mai e si miez la liberali
5
0
daca prind la colt o judecatoare sau o progenitura de judecatoare si ii fac asa ceva..oare iau cu suspendare?
9
0
Baiatu colaboreaza de aia a luat suspendare.
4
3
Poate sa fie pedeapsa si 20 de ani, daca e cu suspendare nu se cheama condamnare. Azi un ou, maine un bou si uite asa trec la fapte reprobabile stiind ca legea e blanda. Pentru 60 de lei, uite cata agresiune asupra unei femei.El i-a dat de bunavoie banii, probabil de imprumut,trecand in schimb la violenta si talharie...si e liber.
13
1
Articol vital pentru Constanta ! Pffff !!!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614