REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CLIPE de GROAZĂ! Tânăr, SNOPIT în BĂTAIE într-un bar: agresorii au folosit SĂBII și RĂNGI!

CLIPE de GROAZĂ! Tânăr, SNOPIT în BĂTAIE într-un bar: agresorii au folosit SĂBII și RĂNGI!

Replica API 12 noiembrie 2019 | 00:00 260

Trei tineri, dintre care unul cu antecedente penale (se află deja în penitenciar pentru executarea unei alte pedepse) au fost condamnați de către instanța de fond. Astfel, T.D.C. a primit 3 ani pentru tentativă de omor, T.M.G. s-a ales tot cu 3 ani, pe când A.C.A. cu 1 an și 8 luni. Decizia nu este definitivă și urmează a se judeca apelul, termenul fiind fixat pentru data de 10.12.2019.

În fapt, s-a reținut în actul de sesizare a instanței că, într-o seară, în jurul orei 21.00, în baza unei înțelegeri comune, înarmați cu obiecte contondente și tăietoare, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, inculpații s-au deplasat într-un bar din Constanța, unde se afla persoana vătămată, pe care au agresat-o, cauzându-i leziuni traumatice care au putut fi produse prin lovire cu corp dur, ce au necesitat circa 50-55 zile de îngrijiri medicale de la data producerii leziunilor traumatice. Leziunile i-au pus viața victimei în primejdie prin potențialul septic al plăgii deschise craniene.

În cursul judecății, toți cei trei inculpați au solicitat judecarea cauzei în procedura simplificată, în sensul că au recunoscut faptele. Fiind audiată în cauză, persoana vătămată a mai precizat că, la un moment dat, fără a mai fi cineva în bar, inițial au intrat în bar două persoane pe care nu le cunoaște respectiv, inculpatul T.M.G., înarmat cu o sabie și inculpatul A.C.A., înarmat cu un baston telescopic, urmați de inculpatul T. D.C., înarmat cu o bară metalică. În aceste împrejurări, inculpatul T. D.C.i-a îndemnat pe ceilalți doi inculpați să îl lovească, potrivit rolii.ro, situație în care s-a autoapărat, refugiindu-se în așa-zisul bar al unității în care se afla, intrând după tejghea, fiind urmat de către cei trei agresori care au continuat să-l lovească cu obiectele cu care erau înarmați, pe întreg corpul inclusiv la cap. Persoana vătămată a mai precizat în declarația sa că, la un moment dat, inculpatul T.M.G. s-a urcat peste bar și l-a lovit cu sabia la nivelul capului, tăindu-l. A mai relatat că inculpații, pentru a putea lovi mai bine, în timp ce cu mâna aveau obiectele de lovire cu care o agresionau, cu cealaltă mână o apucaseră de picioare și doreau să-l scoată de după bar, aceștia nereușind deoarece s-a ținut de furtunul aparatului din interiorul barului. Cei trei inculpați l-au agresat timp de aproximativ 5 minute după care, la un moment dat, l-au abandonat și au fugit din bar. Cei trei au fost trimiși în judecată pe 04.05.2018, iar Tribunalul Constanța s-a pronunțat pe 23.10.2019, urmând ca apelul să se judece pe 10.12.2019.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa mai.. s-a umplut lumea de ninja si samurai.. unul mai 'smecher' decat altul
0
0
Toate deciziile tribunalului comunist sunt definitive.Motivul? Sa-i goleasca de bani pe inculpati in vederea micsorari sau chiar anularii pedepselor.
2
0
pirnaiasului,pesedistului borfasului ii sta bine in piurnaie.Linga mazare si cosntantinescu.Sa mai putem si noi respira putin aer ramas dupa ce au taiat toti copacii,mazare si constantinescu,plus fagabou.
8
0
Doar trei ani pentru tentativa de omor?!!. Mai bine fura o butelie sau o gaina .ca tot atat lua.
13
0
cipi iti e bine ? tactu tot la scoala ?
0
0
La puscarie cu ei...
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218