REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Clipe şocante în localitatea Murfatlar: o elevă s-a sinucis din cauza sărăciei în care trăia!

Clipe şocante în localitatea Murfatlar: o elevă s-a sinucis din cauza sărăciei în care trăia!

Replica API 31 mai 2015 | 18:09 328

Fata a lăsat un bilet de adio, iar apoi s-a aruncat în Canalul Dunăre - Marea Neagră

Fata a lăsat un bilet de adio, iar apoi s-a aruncat în Canalul Dunăre - Marea Neagră

Comunitatea din localitatea constănţeană Murfatlar este sub stare de şoc după ce o elevă a fost gasită moartă într-un canal. O armată de localnici, jandarmi, scafandri şi poliţişti s-au strâns pe malul canalului Dunăre - Marea Neagră, după ce o elevă de 17 ani s-a sinucis din cauza sărăciei în care trăia.

Minora fost recuperată sâmbătă, 30 mai a.c., din Canalul Dunăre - Marea Neagră. Trupul adolescentei a fost descoperit în zona oraşului Murfatlar. Oamenii legii au fost alertaţi după ce mama fetei a anunţat că a dispărut fără urmă. Ei au găsit un bilet de adio prin care minora îşi anunţa gestul extrem. Pompierii au identificat teneşii fetei pe malul canalului, iar la 20 de metri distanță au găsit-o decedată, la o adâncime de 6 metri.

Maria Gheorghe, elevă de clasa a X-a la un liceu din Medgidia, a dispărut, ieri, de acasă în timp ce mama ei era la muncă. Minora a lăsat un bilet de adio, în care preciza că are de gând să-şi încheie socotelile cu viaţa pentru că nu mai suporta sărăcia în care trăia. Părinții divorțaseră, iar mama fetei muncea cu ziua, la întreținerea spațiilor verzi.

Rodica Gheorghe le-a spus anchetatorilor că a vorbit cu Maria la telefon, sâmbătă la ora 09.00, atunci când a rugat-o să meargă să împartă câteva porţii cu mâncare unor vecini. Câteva ore mai târziu a sunat-o din nou şi Maria nu i-a mai răspuns. Speriată că nu reuşeşte să dea de ea, femeia a sunat o vecină să verifice dacă este acasă, însă Maria nu era de găsit. Ajunsă acasă, femeia a găsit telefonul mobil al fetei şi banii primiţi din Bursa de la şcoală. "Aveam o presimţire. Îmi venea să plâng într-una. Stăteam la Şoala 2 pe bordură şi m-a sunat de la Poliţie să vorbim. M-au întrebat dacă recunosc teneşii. Erau ai ei", a declarat femeia. Tot ea a menţionat că fata nu i-ar fi spus ce avea de gând să facă, dar a recunoscut că avea unele probleme de sănătate. "Am avut probleme mari cu ea. Numai prin spital am stat. I-am spus să ia pastilele, iar dacă i se face rău mergem la Urgenţă", a explicat femeia. Tot mama fetei spune că ar fi avut un prieten, însă de ceva timp nu mai ţineau legătura: "Mi-a spus că nu mai vorbea cu el. Nu arăta că e supărată. Era veselă".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102