REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Clotilde Armand iese la rampă. Explicaţii despre plecarea din USR

Clotilde Armand iese la rampă. Explicaţii despre plecarea din USR

Replica API 20 martie 2017 | 11:59 500

Clotilde Armand, vicepreşedinte USR, face apel la colegi să evite destrămarea partidului, într-o perioadă în care formaţiunea este împărţită între tabăra care îl vrea pe Cioloş şi tabăra care nu îl vrea pe Cioloş.

"Lăsând la o parte poziția mea de vice-preşedinte USR, am încercat să privesc din exteriorși să analizez situația actuală din partid. Am ajuns la două concluzii. Cei aflați la putere abia așteaptă să ne destrămăm, cei aflați în opoziție la fel. USR are datoria morală față de cei care au ales acest partid să nu se destrame, să nu dispară, să lupte cu cei care sunt adevărații dușmani, nu cu cei care îi sunt prieteni sau apropiați. Avem nevoie de multă înțelepciune", afirmă Clotilde Armand, într-un "interviu" cu soţul său, publicat pe Facebook, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ajunga la puscarie inclusiv cei ce i-au dat acele lucrari sa poata fura banii tarii, poporului ! Din cauza astora traim asa de bine !
1
0
Femeia are tupeu si stie ca se poate miza pe existenta multor prosti sau macar naivi ,ca sa obtii un loc pe scaun de mare sef. Are dreptate,cam majoritatea celor ce se afla azi la conducerea institutiilor si politicii romanesti sunt gherle,insi cu grave lacune in toate domeniile dar plini de tupeu, cam ca al interlopilor.Cei cu bun simt sunt mai retrasi,ei inca nu au fost descoperiti de popor si nici nu se vor afla decat in randul mazilitilor,marginalizatilor,umilitilor.
1
0
Este ruda foarte apropiata cu sotia lu Ciolos.
2
0
CINE MANIPULEAZA TINERII DIN STRADA , O EXCROACA , RATATA IN FRANTA , CARE SUGE DE BANI STATUL ROMAN. ASTA FACE STRADA , AJUTA , POATE INVOLUNTAR , SA SE IMBOGATEASCA TOTI JEGOSII . ACUM VEDETI IN CE SCOPURI SI DE CINE SUNT CONDUSI SI MANIPULATI TINERII DIN STRADA ?
4
1
asta in Romania au fost manelele. Auzi, are "dusmani". "Sa moara dusmanii". Bravo alora de-au votat asa nulitate!
5
0
Trebuie ca dna procuror sef dna kevosi sa se sesizeze din oficiu deoarece aceasta hoata clotilde a furat cu firma bechtel peste 1 miliard de euro,trebuie cercetata,trebuie trimisa in judecata si arestata
6
0
Ratata in politica si profitoare din bani publici. De aia probabil a venit in Romania. Sa profite.
9
1
esuata in franta si-a facut cuib aici . Pleaca acasa , ratat-o !
8
0
sa se duca si sa ne lase in pace, avem deja un cretin la conducere nu ne mai trebuie altul !
8
0
Este clar, daca tu o numesti pe aceasta femeie intelectual, inseamna ca nivelul tau de gandire este mai mic decat cel al unei vrabiute! Dar daca esti atat inversunat, cheam-o aici, alegeti un dig superb si aruncati-va amandoi in cap, poate asa scapa Romania de doua panarame! Aaaaa, dar am uitat, tu esti ala plecat din tara si faci pe patriotul de la distanta!
9
0
Este o femeie care a vazut ce usor poti sa fraieresti niste inculti care se ,,cultiva'' din cretinismele transmise de la unul la altul prin facebook si ignora cartile,realitatea palpabila. Insi ca ,, constantean'',impietriti in expresii atasate stupid oriune,gen ,,ciuma rosie'', sunt carnea vie,prostituatele intelectuale folosite in scopurile odioase ale celor ca madame Clotilde. Si ultimele panarame intrate in politica stiu ca masele de insi tineri dar intepeniti la creier se pot manipula usor,mai ales daca le si lauzi aberatiile. Acuzati frantuzoaica? Pai fara mii de romani nu ar face nimic.
9
0
Nu cumva , mai ''francezul'' si '' o frantuzoaica '', sunteti niste pomanagii din ''ciuma rosie '' ?Miroase de la posta ca ganditi ca niste hahalere ! Va doare gandirea corecta a unor intelectali ? Bagati capul in nisip si nu mai cereti pomeni de la ''CIUMA ROSIE !!
2
11
Nu sustine nimic daca nu are un avantaj! Tinerii frumosi si fraieri au inghitit tot ceea ce le-a servit lepra asta si multi altii ca ea! Treziti-va si nu mai credeti toate aberatiile asa zisilor occidentali!
15
1
Ce tupeu are japita asta, incaseaza milioane de euro de la statul roman.Ne intrebam de ce il sustine pe Ciolos, pai daca i-a dat contracte de milioane de euro degeaba.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369