REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Sâm., 2 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6565
12.5° Constanța Sâmbătă, 2 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6565

Clotilde Armand, primarul sectorului 1, acuzată că dă un tun de 100 de milioane de euro

Clotilde Armand, primarul sectorului 1, acuzată că dă un tun de 100 de milioane de euro

Ana Maria LIPAN 20 noiembrie 2023 | 14:07 685

Acuzații grave la adresa lui Clotilde Armand! Liberalii spun că edilul din sectorul 1 ar pune la cale un tun de nu mai puțin de 100 de milioane de euro! Banii ar urma să vină de la bugetul local și ar trebui folosiți pentru înlocuirea sau recondiționarea a peste 800 de lifturi din blocurile din sector.

Clotilde Armand, primarul sectorului 1, acuzata ca da un tun de 100 de milioane de euroClotilde Armand

Clotilde Armand este acuzată de filiala PNL Sector 1 că nu implementează proiecte votate în Consiliul Local și, mai mult, ar intenționa să facă un „cadou” de 100 de milioane de euro către „firme prietene” care să repare sau să înlocuiască lifturile din sector.

Totul ar urma să fie făcut fără licitație, din cauză că primarul Sectorului 1 a anulat licitația pentru înlocuirea lifturilor. Filiala PNL Sector 1 a emis un comunicat de presă, în aceasta dimineață, în care dezvăluie că peste 800 de lifturi din sector au nevoie de reparații capitale sau înlocuire totală, iar totul ar fi posibil prin intermediul fondurilor europene.

Cu toate acestea, Clotilde Armand ar dori să pună în practică un alt scenariu, iar 100 de milioane euro ar urma să fie oferite ”cadou”, fără licitație, fără transparență, pentru a obține capital electoral, scrie realitatea.net. 

”Mega-pomană electorală pregătită de Clotilde Armand! Sezonul pomenilor electorale a început în Sectorul 1! Într-un mod total netransparent, călcând în picioare legea, primarul Armand dorește să sifoneze cel mai probabil prin firme de casă 100 de milioane de euro, din banii cetățenilor. În Sectorul 1 sunt peste 800 de lifturi care necesită reparații capitale sau înlocuire totală. Într-o administrație performantă, aceste lifturi s-ar fi reparat sau ar fi fost înlocuite cu ajutorul fondurilor europene, iar cei 100 de milioane de euro ar fi fost folosiți pentru sutele de proiecte pe care primarul Sectorului 1 le are deja votate și nu le implementează.

Ei bine, primarul Armand dorește să ofere într-un mod total netransparent 100 de milioane de euro pentru repararea sau înlocuirea acestor lifturi, fără licitație, fără să știm circuitul banilor publici. Că Armand încalcă legea, nu e nimic nou, dar să transforme asociațiile în complici la infracțiunile ei, este ceva de neacceptat! Fără licitație, așa cum cere legea, fără SEAP, așa cum cere legea, dar cu multă iresponsabilitate și nepăsare față de locuitorii Sectorului 1, Armand-hoața ar vrea să cumpere ilegal voturi. PNL Sector 1 îndeamnă asociațiile de proprietari să fie precaute și să analizeze cu atenție propunerile ilegale și strict electorale ale lui Clotilde Armand. Sa nu se facă complici la infracțiunile ei!”, au transmis reprezentanții PNL Sector 1, prin intermediul unui comunicat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Clotilde Armand a fost si este acuzata pe banda rulanta de tot felul de bazaconii de cei mai mari maestri de manipulare (PSD/PNL). Oare de ce? Cred ca a blocat matrapazlacurile mafiote a acestora din cea mai bogata zona a tarii, asta in conditiile in care a avut in permanenta adversitate din partea CL. Asa patesc toti cei care se opun sistemului mafiot! Vezi si Nicusor Dan! Ne trebuie primari ca Dan Tudorache sau Radu Mazare. Noi constantenii stim asta din propie experenta, cei din Bucuresti inca nu!!!
2
1
plangeri la procurori sa cerceteze
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
21491054326-11-2023
5/49
32195312716
joker
2 4 8 6 8 3134232633