REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Clubiștii îşi dau întâlnire online, la miezul nopţii, cu frapiera plină

Clubiștii îşi dau întâlnire online, la miezul nopţii, cu frapiera plină

Replica API 30 martie 2020 | 20:14 2520

Chiar dacă pandemia de coronavirus a închis toate cluburile din țară, la Constanța, tinerii se pot distra în continuare, de acasă, bineînțeles. Goblin este primul club din oraș care a luat decizia să închidă în urma măsurilor impuse de autorități și iată că este și primul care deschide seria petrecerilor virtuale. Pe pagina de Facebook a clubului, tinerii constănțeni pot asculta muzica preferată, pot socializa prin mesaje și cel mai important lucru, se pot distra împreună într-o perioadă dificilă pentru societate. Practic, poți bea o bere în fața calculatorului și poți socializa cu prietenii tăi și nu numai, pe ritmurile melodiilor tale preferate. Totul devine o evadare din rutina zilnică și este de asemenea un medicament contra monotoniei.

În al treilea weekend la rând, Goblin a dat startul party-ului virtual. Weekend-ul 27-29 martie a fost acompaniat pe pagina de Facebook a clubului de echipa Goblin și Liga Studenților de la Universitatea „Ovidius” din Constanța (LSUOC). Iată că tinerii au găsit un mod de a colabora cu reprezentanții clubului pentru a reda online câteva momente ce reamintesc de clipele de neuitat, înainte de a lovi pandemia de coronavirus, mai ales că orașul de la malul mării este în acest an, Capitala Tineretului din România, iar tinerii merită să se distreze, chiar și în momente dificile. „Goblin și echipa Ligii Studenților de la Universitatea „Ovidius” din Constanța, te invită sâmbătă noapte, de la ora 00:00, la un party online care ne va duce cu gândul la nopțile călduroase și la dansuri pe nisip, dar nu afară, ci pe plaja din casă, cu orice vă doriți să beți în mână, iar noi ocupându-ne de party delivery service și aducând distracția direct pe ecranele și difuzoarele voastre”, spuneau reprezentanții clubului pe pagina de Facebook.

Goblin: Invităm tinerii în fiecare sâmbătă să ne distrăm și să socializăm împreună

Contactați de Replica de Constanța, reprezentanții clubului au spus că așteaptă tinerii să intre pe pagina lor și să socializeze în această perioadă dificilă. Mai mult, acesta a anunțat că weekend-ul viitor, Goblin va opta pentru tema anilor 90. „Noi îi îndemnăm să își păstreze calmul, să respecte regulile impuse de autorități. Este o perioadă dificilă. Noi le promitem că le oferim în continuare cât putem de mult din vibe-ul party-urilor de la Goblin și îi invităm în fiecare sâmbătă să se distreze și să socializeze împreună cu noi, chiar dacă o fac de acasă, din spatele ecranelor”,au spus aceștia.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt @Escu, nu asta e porecla lui
0
0
Saracii clubisti, cat pot sa sufere din cauza acestei situatii !
6
1
Totul a fost ok pana la partea cu rugatul. Cand il aud pe tata injurand numai de dumnezei si cristosi si de IPS ... incep sa cred ca are si el dreptate
6
1
Cum ar fi daca in prioada asta ati sta cuminti acasa , citind ceva, discutand cu parintii, ajutand la treburile , poate rugandu-va impreuna cu ei???...
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369