REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Clubul Fratelli din Constanţa şi-a tras obloanele

Clubul Fratelli din Constanţa şi-a tras obloanele

Replica API 19 noiembrie 2015 | 00:08 1170

Chiar dacă mai toate cluburile din Constanţa au anunţat imediat după tragedia din Colectiv, petrecută pe 30 octombrie, că se închid pentru câteva zile în semn de solidaritate, iată că alte dedesubturi ies la iveală. Mai exact, se pare că localurile au încercat să apeleze la această "perdea" pentru a încerca să-şi remedieze problemele din mers şi să scape de nişte eventuale controale. Însă, acestea au început să-şi tragă "obloanele" rând pe rând.

Clubul Goblin a anunţat că va amenaja o a treia ieşire de siguranţă, după care a revenit cu un mesaj prin care a adus la cunoştinţa clienţilor că-şi va muta "cuibul". Ulterior a decis să tragă obloanele şi a cerut falimentul, la Tribunal. La o strategie asemănătoare a apelat şi El Comandante din Constanţa, care, iniţial, a anuţat pe Facebook că va fi închis câteva zile în semn de solidaritate însă, în realitate, clubul are probleme legate de autorizaţia de funcţionare, după cum spun reprezentanţii Primăriei Constanţa! Clubul a fost deja amendat acum circa o lună şi jumătate, de două ori chiar. Nereguli au fost găsite şi la Luv, cu privire la avizul de la ISU.

Acum, iată că şi Fratelli a anunţat că se va închide. "Dragi prieteni şi oaspeţi, în perioada următoare Fratelli Lounge & Club este închis. Avem nevoie de timp, pentru a face o serie de modificări şi amenajări interioare, care vor spori condiţiile de siguranţă. Ne dorim ca experienţa de a ieşi în club să fie una pe măsura aşteptărilor tuturor celor care ne calcă pragul. Suntem încrezători că odată cu finalizarea tuturor amenajărilor interioare, vă vom oferi din nou petreceri memorabile. Vă invităm să ne urmăriţi în continuare pe canalele oficiale de comunicare unde vom anunţa data reluării evenimentelor marca Fratelli", au anunţat reprezentanţii localului pe Facebook. Însă, "gura târgului" ar spune că, de fapt, la mijloc este vorba de o amendă primită şi că acest local nu se va mai deschide.

Precizăm că nereguli au fost găsite şi la alte cluburi şi baruri, lăsându-se cu amenzi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218