REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Clubul Goblin din Constanţa îşi mută „cuibul”!

Clubul Goblin din Constanţa îşi mută „cuibul”!

Replica API 7 noiembrie 2015 | 01:23 264

S-au certat cu proprietarii clădirii

S-au certat cu proprietarii clădirii

După ce clubul El Comandante din Constanţa a anunţat că va rămâne închis până la finalizarea noilor expertize PSI, clubul Goblin a venit şi el cu o precizare şi anume că îşi va schimba locaţia. „Dragi prieteni, vă informăm că Goblin Constanţa nu va mai activa în spaţiul ocupat până în acest moment, din cauza unui dezacord cu proprietarii clădirii, referitor la propunerile noastre de reamenajare. În aceste condiţii, şi în lumina ultimelor evenimente, suntem în căutarea unei alte locaţii, care să ne permită desfăşurarea activităţii fără a fi nevoiţi să facem vreun compromis de orice fel privind siguranţa şi confortul celor care ne calcă pragul.

Simţim nevoia să vă mulţumim încă o dată din inima tuturor celor care ne-aţi fost alături pentru suportul şi solidaritatea extraordinară, mai ales într-un context atât de dificil ca cel de acum. Sperăm ca această tranziţie să se facă cât mai rapid, şi să ne revedem cât de curând în noua locaţie. Ţineţi aproape!”, au scris reprezentanţii clubului pe Facebook. Amintim şi faptul că, în urmă cu câteva zile, aceiaşi reprezentanţi anunţau că vor închide localul pentru amenajarea celei de-a treia ieşiri de siguranţă.

De asemenea, El Comandante a anunţat că va rămâne închis până la finalizarea noilor expertize PSI. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa, clubul, fiind vorba despre El Comandante, a fost amendat de două ori, dar, chiar şi aşa, localul a continuat să funcţioneze fără remedierea problemelor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614