REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Clubul Goblin din Constanţa îşi SUSPENDĂ activitatea pentru a amenaja o a treia ieşire de urgenţă!

Clubul Goblin din Constanţa îşi SUSPENDĂ activitatea pentru a amenaja o a treia ieşire de urgenţă!

Replica API 2 noiembrie 2015 | 21:25 340

În urma evenimentelor din ultimele zile, care au plecat de la tragedia petrecută în Clubul Colectiv din Bucureşti, oamenii au început să deschidă ochii şi să ceară explicaţii. Astfel, patronii localurilor au început să vină cu precizări. La Constanţa, Clubul Goblin a decis amenajarea celei de-a treia ieşiri de urgenţă, motiv pentru care îşi va suspenda temporar activitatea.

"Clubul Goblin Constanţa dispune încă de la deschidere de două căi de ieşire, dispuse în capete opuse ale spaţiului şi foarte uşor accesibile. Construcţia este în mare parte din cărămidă, piatră, şi ornamente metalice, complet ignifuge. Un număr mare de extinctoare profesionale de mărimea celor prevăzute în lege sunt dispuse peste tot în club, de la garderobă, până la bar, scenă, pupitru DJ, şi magazia de marfă, iar personalul este instruit pentru folosirea acestora. Instalaţia electrică, de asemenea, este foarte bine pusă la punct, a fost re-verificată şi nu prezintă nici un risc de pericol. Deşi probabilitatea izbucnirii unui incendiu la noi în club este extrem de mică, am luat decizia de a amenaja o a treia ieşire de urgenţă, chiar în dreptul scenei de spectacole. Va fi mărită considerabil şi capacitatea de extracţie a sistemului de ventilaţie. De asemenea, deşi necesitatea acestora este foarte puţin probabilă şi nu sunt obligatorii pentru cluburi cu suprafeţe mai mici de 700 mp, cum este al nostru, luăm în considerare şi instalarea unui sistem profesional de sprinklere.

Din respect pentru clienţii noştri, mulţi dintre care în toţi aceşti ani ne-au devenit şi buni prieteni, luăm decizia de a suspenda temporar activitatea până la punerea la punct în amănunt a tuturor detaliilor privind siguranţă şi încrederea totală a tuturor celor care ne intră în club, indiferent de impactul financiar pe care îl are această decizie asupra noastră, angajaţilor şi colaboratorilor noştri.

Vă mulţumim pentru sugestii şi pentru susţinerea extraordina de care aţi dat dovadă în toţi aceşti ani. Ţineţi aproape", au transmis reprezentanţii clubului!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218