REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Clubul lui Babinciuc, incendiat intenţionat

Clubul lui Babinciuc, incendiat intenţionat

Replica API 8 octombrie 2011 | 00:00 546

Conducerea Kmy's suspectează concurenţa

Conducerea Kmy's suspectează concurenţa

Un club de lux din staţiunea Mamaia a fost incendiat sâmbătă dimineaţa în mod intenţionat. Focul a izbucnit în jurul dimineţii, la orele 09.00, la faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu maşini de intervenţie cu apă şi spumă care au avut nevoie de câteva ore pentru a stinge flăcările.

Potrivit dispecerului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, în incendiu au ars o jumătate de tonă de lemne depozitate lângă clădire, 200 kilograme de rame din PVC şi doi pereţi exteriori tot din PVC, acoperişul bucătăriei pe o suprafaţă de circa 40 de metri pătraţi, precum şi 17 blaturi de masă şi o boxă audio. "O persoană a turnat benzină pe lemnele ce se aflau lângă bucătăria clubului şi apoi i-a dat foc. Bănuim pe toată lumea, inclusiv concurenţa. Este ciudat că focul a izbucnit sâmbătă dimineaţa în contextul în care noi organizam acolo nunţi. Norocul nostru a fost că nu aveam programat nici un eveniment pentru sâmbăta aceasta. Excludem varianta ca angajaţii să aibă legătură cu incendiul. Încă e prematur să ne pronunţăm în privinţa pagubei. Clubul a fost afectat în proporţie de 5%. Am avut mare noroc că un trecător care a văzut clubul cuprins de flăcări a sunat la pompieri", a declarat, pentru "Replica", administratorul clubului. Poliţiştii cred că incendiul a fost provocat în mod intenţionat şi fac cercetări pentru a afla cu exactitate cine se face vinovat de distrugerea localului. Clubul Kmy's, situat pe malul Lacului Siutghiol, în apropierea parcării din dreptul Hotelului Rex, aparţine cunoscutului om de afaceri Cameliu Babinciuc.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369