REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Clubul T-Shirt a anunţat că-şi suspendă activitatea şi... aşa a rămas!

Clubul T-Shirt a anunţat că-şi suspendă activitatea şi... aşa a rămas!

Replica API 19 noiembrie 2015 | 21:39 281

În toată zarva creată după tragedia din clubul Colectiv din Bucureşti, iată că şi T-Shirt din Constanţa a ales să-şi suspende activitatea. Anunţul a fost făcut de către reprezentanţi pe 6 noiembrie şi se pare că nici acum nu se întrezăreşte vreun semn de viaţă.

"Ca urmare a unei verificări făcute împreună cu experţi şi verificatori autorizaţi IGSU, facem următorele precizări: situaţia actuală a clubului [t]shirt este conform normelor legale, dar în urma noilor reglementări de siguranţă, necesită mici îmbunătăţiri. În urmă unui raport de expertiză actualizat se va stabili şi noua capacitate maximă de persoane admise. Din păcate, în condiţiile actuale, documentaţia şi finalizarea raportului va dura mai mult decât am anticipat. Până la finalizarea raportului şi primirea confirmării că totul este în regulă şi putem oferi în continuare evenimente sigure şi de calitate, am decis să sistăm funcţionarea. Ne cerem scuze faţă de clienţii noştri şi vă ţinem la curent cu data redeschiderii, care sperăm să fie cât mai curând posibil....", este anunţul postat pe Facebook.

Amintim că şi Goblin a anunţat că va amenaja o a treia ieşire de siguranţă, după care a revenit cu un mesaj prin care a adus la cunoştinţa clienţilor că-şi va muta "cuibul". Ulterior a decis să tragă obloanele şi a cerut falimentul, la Tribunal. La o strategie asemănătoare a apelat şi El Comandante din Constanţa, care, iniţial, a anuţat pe Facebook că va fi închis câteva zile în semn de solidaritate însă, în realitate, clubul are probleme legate de autorizaţia de funcţionare, după cum spun reprezentanţii Primăriei Constanţa! Clubul a fost deja amendat acum circa o lună şi jumătate, de două ori chiar. Nereguli au fost găsite şi la Luv, cu privire la avizul de la ISU.

.

Precizăm că nereguli au fost găsite şi la alte cluburi şi baruri, lăsându-se cu amenzi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102