REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Clubul Taniei Budi a anulat petrecerea programată în Pavilionul Expoziţional!

Clubul Taniei Budi a anulat petrecerea programată în Pavilionul Expoziţional!

Replica API 21 noiembrie 2015 | 00:00 666

Ce jenant! ISU a descoperit că nu şi-a pregătit documentaţia

Ce jenant! ISU a descoperit că nu şi-a pregătit documentaţia

După ce a fost nevoită să închidă clubul LUV, pentru că nu avea aviz de la ISU, Tania Budi se face din nou de râs! Petrecerea anunţată pentru sâmbătă seara în clubul LUV se anulează! Potrivit reprezentanţilor clubului LUV, în urma unui control al inspectorilor la Pavilionul Expoziţional, aceştia au decis să sisteze activitatea din cauza lipsei unui scenariu de incendiu. „Din păcate trebuie să vă anunţăm că evenimentul a trebuit anulat. Din cauza lipsei unui scenariu de incendiu pntru evenimente, ISU a decis AZI ( vineri – n.r.) să sisteze activitatea Pavilionului Expoziţional, unde mâine (sâmbătă, 21 noiembrie – n.r.) avea să se desfăşoare evenimentul Luv” - scrie pe pagina de socializare a clubului. În afară evenimentului de mâine seară, o altă petrecere era programată pe 5 decembrie.

Contactaţi de Replica de Constanţa, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au confirmat că petrecerea programată sâmbătă nu va mai avea loc. Însă, au menţionat cei de la ISU, nu ei au decis sistarea activităţii! „Unitatea în cauză ne-a informat că doreşte să desfăşoare activităţi de club. I-am notificat să fie în conformitate cu legea în domeniul apărării împotriva incendiilor. Ulterior, adică azi (vineri, 20 noiembrie a.c. – n.r.), am fost în control, nu ne-au putut prezenta documentele din domeniul apărării împotriva incendiilor, pentru că nu au făcut nici un demers în sensul obţinerii lor.

Aşa că le-am aplicat 7 avertismente, iar ei au decis singuri să nu mai organizeze evenimentul. Potrivit legii, nu puteau organiza un eveniment cu mai mult de 200 de locuri fără a avea documente în domeniul apărării împotriva incendiilor”, au declarat reprezentanţii ISU. Chestionaţi dacă, în alte rânduri, organizatorii de evenimente în cadrul Pavilionului Expoziţional au notificat ISU cu privire la activităţile desfăşurate, răspunsul a fost: „Nu. Nu am fost informaţi cu privire la organizarea de târguri, însă de acum înainte se intensifică verificările”.

Mihaela UNGUREANU, Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218