REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cluburile de fiţe din Mamaia, „ARSE” GRAV la buzunare de specialiştii ISU Dobrogea

Cluburile de fiţe din Mamaia, „ARSE” GRAV la buzunare de specialiştii ISU Dobrogea

Replica API 9 iulie 2016 | 00:00 342

În atenţia clienţilor:

În atenţia clienţilor:

Sursa foto: facebook oppa mamaia

Cum sezonul estival este în toi, zeci de mii de turiști se află la malul mării în fiecare weekend. Pe lângă plajă, soare și mare, atunci când se lasă seara, o porție de distracție în cluburi se află printre preferințele tinerilor. Însă, iată că niște controale inopinate ale ISU Dobrogea au scos la iveală multe nereguli pe linia respectării măsurilor de apărare și stingere a incendiilor. Mai multe localuri s-au ales cu amenzi uriașe, fiind vorba despre Cafe del Mar, Le Gaga, Filicori Zecchini, Ego, Loft, Beach Bar Princess Club, Club Crazy Beach, Fratelli, Oppa, Luv, Tapo și Disco Bar Nobilis.

Chiar dacă tragedia de la Colectiv a dat curs unei noi etape în ceea ce privește siguranța tinerilor atunci când se află în cluburi, iar autoritățile au intensificat controalele, iată că încă mai există localuri care pur și simplu nu țin cont de nimeni și nimic. Da, și ele există și pe litoral, acolo unde turiștii dau buluc pentru o porție de distracție. Prin urmare, iată că, în perioada 13 iunie – 3 iulie anul curent, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dobrogea” al judeţului Constanţa au continuat activitățile de îndrumare și control, pe linia respectării măsurilor de apărare și stingere a incendiilor la obiectivele de alimentaţie publică cu aflux mare de public pe timpul nopţii.

Astfel, au fost efectuate 12 controale tematice inopinate, pe timpul nopții, la obiective din categoria cluburi și discoteci, respectiv la obiective cu destinația de alimentație publică, fiin verificate următoarele locații: restaurnat Café del Mar, Club Le Gaga, restaurant cafenea Filicori Zecchini, Club Ego, restaurant Loft, Beach Bar Princess Club, Club Crazy Beach, Club Fratelli, Club Oppa, Club Luv, restaurant Tapo, disco – bar Nobilis. Pe timpul celor 12 controale au fost identificate un număr de 72 deficiențe, dintre care 15 au fost soluționate pe durata controalelor, după cum au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

De asemenea, au fost aplicate 62 de sancțiuni, din care 16 amenzi în cuantum de 30.000 de lei și 46 avertismente, la toate obiectivele verificate. "Pe lângă identificarea și înlăturarea disfuncționalităților specifice, specialiștii noștri au asigurat instruirea personalului angajat, astfel încât aceștia să cunoască și să respecte regulile de prevenire a incendiilor și au desfășurat exerciții de evacuare cu personalul aflat la locul de muncă", au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Liliana CHIRU, Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367