REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cluburile din Constanţa în care puteai să mori ca-n Colectiv se redeschid unul câte unul

Cluburile din Constanţa în care puteai să mori ca-n Colectiv se redeschid unul câte unul

Replica API 10 octombrie 2016 | 00:00 2020

S-au pus la punct?

S-au pus la punct?

După un an de zile, în care mai multe cluburi din oraşul Constanţa şi-au oprit activitatea în urma controalelor de la unităţile administrative teritoriale, care au sporit controalele în urma incendiului de la Club Colectiv din Capitală, viaţa de noapte revine la obiceiurile vechi, prin anunţurile petrecerilor de redeschidere a două cluburi de renume: Club Goblin şi El Comandante Constanţa.

Destinaţie preferată a multor tineri constănţeni, Club Goblin se redeschide pe 15 octombrie, într-o nouă locaţie. Noua adresă este pe Bulevardul Mamaia 155, unde era fostul Club Megalos, chiar vizavi de Universitatea Ovidius, lucru care va aduce mulţi studenţi la petrecerile de noapte. În noiembrie anul trecut, după ce mai multe cluburi din oraşul Constanţa şi-au închis porţile după incendiul de la Club Colectiv din Bucureşti, dar şi în urma controalelor inspectorilor de la ISU, conducerea a anunţat urmatorul lucru pe pagina de Facebook:

„Dragi prieteni, vă informăm că Goblin Constanţa nu va mai activa în spaţiul ocupat până în acest moment, din cauza unui dezacord cu proprietarii clădirii, referitor la propunerile noastre de reamenajare. În aceste condiţii, şi în lumina ultimelor evenimente, suntem în căutarea unei alte locaţii, care să ne permită desfăşurarea activităţii fără a fi nevoiţi să facem vreun compromis de orice fel privind siguranţa şi confortul celor care ne calcă pragul. Simţim nevoia să vă mulţumim încă o dată din inima tuturor celor care ne-aţi fost alături pentru suportul şi solidaritatea extraordinară, mai ales într-un context atât de dificil ca cel de acum. Sperăm ca această tranziţie să se facă cât mai rapid, şi să ne revedem cât de curând în noua locaţie.

Ţineţi aproape!”. De atunci, clubul nu a mai anunţat nici o locaţie nouă, până de curând, moment care a adus extaz în rândul tinerilor. Unul din acţionarii Colectiv Club, Costin Mincu, deţinea, acum un an de zile, între 20% şi 100% din acţiunile altor 11 firme din zona de cluburi sau organizări de concerte: Music Hall, Hades Record, CVC Mistico, Elefant Club, Festival Arena, Goblin Bar&Club, Mamut Pub, Iunie Events, Goblin Club (Constanţa), Com Evant (Constanţa), Co Al Co Entertainment (Constanţa).

În urma incendiului de anul trecut, acesta nu mai face parte din staff-ul localului. Fosta locaţie a Clubului Goblin se afla pe Bulevardul Tomis, la subsol, iar calea de acces principală era destul de îngustă, scările făcând dificilă fluiditatea mulţimii care intra sau ieşea din incintă. De asemenea, mai mulţi tineri se plângeau de aerul încărcat şi de fumul de ţigară care făcea aproape insuportabilă noaptea acolo.

„Nu puteai să respiri. Când se aglomera, era groaznic. Acum sper ca noua locaţie să fie mai aerisită şi să nu transpirăm în secunda 2”, a declarat Răzvan R. pentru „Replica”, un tânăr care obişnuia să petreacă de multe ori în locaţia amintită. Pentru a evita supraaglomerarea, organizatorii au anunţat că locurile sunt limitate şi că accesul în club se face, în mare parte, pe bază de rezervare.

De asemenea, reamintim că un alt club care a fost închis în urma controalelor de anul trecut, El Comandante, îşi va deschide porţile în data de 21 octombrie a.c., într-o locaţie nouă, pe Bulevardul Tomis, unde era restaurantul The Lodge. Reamintim că El Comandante a minţit pe pagina de Facebook că locaţia va fi închisă pe motiv de doliu, în urma tragediei Colectiv, în timp ce reprezentanţii de la Primăria Constanţa au confirmat existenţa problemelor cu autorizaţia de funcţionare a localului.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614