REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cluburile NUBA, BREEZE și LOFT nu au fost ÎNGENUNCHEATE de PANDEMIE!

Cluburile NUBA, BREEZE și LOFT nu au fost ÎNGENUNCHEATE de PANDEMIE!

Replica API 29 iulie 2021 | 00:35 8782

După Fratelli, și celelalte cluburi de lux din Mamaia se pot lăuda cu profituri record, în pandemie. Nici n-ai crede că în 2020, localurile au fost închise, dacă ar fi să ne luăm după datele financiare ale societăților care le administrează. Cap de afiș este Fratelli, așa cum am anunțat recent, însă nici Nuba, Breeze sau Loft nu s-au lăsat mai prejos.

Nu mai este o noutate faptul că localurile din Mamaia au funcționat, anul trecut, deși nu aveau voie. În afară de palmaresul de amenzi date de polițiști pentru încălcarea măsurile impuse de autorități, pe care le-au anulat, unele dintre ele, în instanță, patronii cluburilor de lux din Mamaia nu au de ce se plângă, așa cum fac ceilalți operatori din Horeca. Le-a mers bine, și-au îngroșat veniturile și au strâns cel mai mare profit pe care l-au avut de la înființare.

Dar haideți să vedeți cât au câștigat cluburile din cea mai căutată stațiune de pe litoralul românesc, în pandemie!

După Fratelli, în topul profitului este Loft, cel mai bun din ultimii ani

Așa cum am anunțat recent, Fratelli a avut, în pandemie, cel mai bun profit de la înființare: peste 4 milioane de lei. Însă nici Loft nu a dus-o rău. Global Drinks International SRL, în baza căreia funcționează clubul, a avut, anul trecut, cifra de afaceri de peste 10 milioane de lei, profit de aproape 2 milioane de lei și datorii de 2.087.968 lei. Clubul Loft este deținut de Petru Berciu, cu 36 %, Dan Petre Mălușel, Andrei Ion Buriș, fiecare cu câte 17 %, Cristina Pazara și Gizdavu Ovidiu Septimiu, cu câte 15 %.

A fost amendat, anul trecut, de polițiștii constănțeni, pentru nerespectarea măsurilor impuse de autorități, în contextul epidemiologic, însă a contestat în instanță procesele verbale de contravenție. Pentru o parte dintre acestea le-au anulat în instanță.

Și pentru Nuba 2020 a fost cel mai bun an

Nuba, un alt club de fițe din Mamaia, a avut în pandemie peste 10 milioane de lei cifra de afaceri, profit de 2, 5 milioane de lei, puțin mai mic față de 2019, și datorii de 6,5 milioane de lei.

Clubul, care funcționează pe SC Isna Entertainment Mamaia SRL, este deținut de Danifeld-Avram Raluca, cu 34; Emilian Negulescu- 22%,; Jean Sasu- 22% și Alexandru Ștefan Nanu-22%. Localul este ridicat în locul Cabo Beach, al lui Răducu Mazăre. Investiţia tinerilor Jean Sasu, Emilian Negulescu şi Alexandru Nanu a costat 2 milioane de euro.

În coada listei se află Breeze

Clubul Breeze funcționează pe societatea Les Palmiers Relax SRL, administrată de Drăgoi Adina Mari. Anul trecut, a avut cifra de afaceri de 6.429.385 lei, profit de 2, 4 milioane de lei și datorii de 1, 4 milioane de lei.

Asociații cubului sunt: Kansou Talal (libanez), care mai deține alte 19 firme în București, Ibraim Tefyde, care este acționar și la clubul Nuba, alături de Jean Sasu și Alexandru Nanu, Iacob Răzvan Cristian, proprietarul lanțului de cafenele Bourbon, fiecare cu câte 28 % și Salam Salahat (iordanian), ce deține 16 %.

Iacob a fost partener de afaceri, în trecut, cu Andrei Pavel (fratele fostului comisar șef al BCCO Constanța, Aurelian Pavel) și Cristina Pavel (fosta soție a lui Aurelian Pavel), derulând mai multe ”combinații” pe litoral. Cum ar fi cluburile Irish Pub și Ipanera. Cea din urmă se știe ca fiind preferata fostului edil al Constanței, Radu Mazăre. Iacob este un apropiat al Ioanei Băsescu, fiica fostului președinte.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
spalare de bani
3
0
da dar le-au INGENUNGHEAT gramatica... hahaha
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102