REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

CNN anunță că Joe Biden a câștigat Wisconsin și are 237 de electori, față de cei 213 ai lui Donald Trump

CNN anunță că Joe Biden a câștigat Wisconsin și are 237 de electori, față de cei 213 ai lui Donald Trump

Replica API 4 noiembrie 2020 | 22:08 1274

Democratul Joe Biden a câștigat electorii în statul Wisconsin, după ce autorităţile au finalizat numărarea voturilor, un progres major al acestuia în cursa pentru Casa Albă, în pofida afirmaţiei preşedintelui Donald Trump că a câştigat alegerile şi a acuzaţiilor nedovedite privind frauda electorală. Campania lui Donald Trump a anunţat că va cere renumărarea voturilor, transmite Reuters, citată de stiripesurse.ro.

Joe Biden

Biden conduce şi în alt stat cheie din regiunea Midwestern, Michigan. În Wisconsin sunt 10 mari electori, ceea ce face ca scorul lui Biden să urce la 237 de electori, transmite CNN.

Autorităţile din Wisconsin au terminat numărătoarea voturilor în jurul prânzului, după un efort care a durat toată noaptea, cifrele arătând că Biden are un avans de peste 20.000 de voturi, potrivit Edison Research.

Campania Trump a anunţat imediat că va cere renumărarea voturilor, care este permisă de legislaţia statului atunci când diferenţa dintre candidaţi este de sub 1%.

O victorie a lui Biden în Wisconsin ar reduce semnificativ şansele lui Trump pentru un al doilea mandat de patru ani la Casa Albă, deşi rezultatul este încă incert în Michigan şi alte state unde încă se numără voturi, respectiv în Pennsylvania, Arizona, Nevada, Georgia și Carolina de Nord.

Trump conduce în două state din sud, Georgia şi Carolina de Nord, precum şi în Pennsylvania, unde mai trebuie procesate peste 1 milion de voturi.

Dacă Trump pierde Wisconsin, va trebui să câştige trei state şi fie Arizona, fie Nevada, unde Biden este în frunte.

În prezent, excluzând Wisconsin, Biden are 227 de electori, iar Trump 213.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cunosc un rus care exact ca asta de la 09.07 vorbeste despre U.S.A.cu toate ca traieste in Bayern-Germania,nu stiu daca ai facut scoala la Stefan Gheorghiu sau esti un prost indoctrinat dar la ce tampenii debitezi nici nu conteaza ma antiamericanule.
0
0
surprizelor, jandarmul tarilor slabe si credule in falsa lui fidelitate si ajutor!Nimic nu a facut din pretenie , constiinta si loialitate,nimic neplatit, primeaza interesul, orice guvern va avea , orice conducator, america e aceiasi, sa traiasca bine pe spinarea si resursele altora,mintindu i cu ajutor, bani, armata, armament , vrajba, o fatada care a mers si merge, toate tarile dezvoltate , a folosit munca , bogatia si prostia conducatorilor celorlalte tarisoare!
0
1
Trump is the President. God bless America.
2
2
Muie Trump , muie Putin !
2
2
Vin comunistii de la democrati. Noi o sa avem probleme cu Rusia si chiar cu alti vecini. Astia ne-au cam dus cu vorba pe noi romanii. Putine lucruri au facut ca sa ne sprijine cat au fost la putere in usa. Asa ca nu stiu daca e bine cu Biden.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102