REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Coadă infernală la Vama cu bulgarii! Românii se duc de Paște la vecini

Coadă infernală la Vama cu bulgarii! Românii se duc de Paște la vecini

Replica API 27 aprilie 2019 | 00:36 731

Sute de autoturisme în care se află în special muncitori români care revin în ţară de Paște aşteaptă în coloane la punctele de frontieră din țară.

Coadă de câțiva kilometri e și în Bulgaria, la punctul de trecere a frontierei Vama Veche, semn că românii preferă să petreacă sărbătorile la vecini. Unul dintre motivele pentru care se formează cozi este și faptul că cei care se întorc acasă nu-și achiziționează rovigneta online și sunt nevoiți să o achiziționeze din punctul de trecere a frontierei. Pentru evitarea aglomerările în punctele de frontieră existente la granița cu R. Bulgaria, participanții la trafic pot achiziționa vignete on-line prin intermediul site-urilor web: www.bgtoll.bg (acest site având și meniu în limba română) sau www.vinetki.bg, preţurile acestora rămânând neschimbate.

În ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut aproximativ 255.160 persoane, cetățeni români și străini, dintre care 104.160 pe sensul de intrare şi 151.000 pe cel de ieşire din ţară şi aproximativ 64.100 mijloace de transport, dintre care 26.100 pe sensul de intrare și aproximativ 38.000 pe sensul de ieșire din țară.

Cel mai tranzitat punct de trecere este P.T.F. Vama Veche cu aproximativ 11.200 persoane și 2.870 mijloace de transport.

Într-o perioadă normala tranzitează aproximativ 4000 persoane si 1400 mijloace de transport, iar in P.T.F. Vama Veche aproximativ 1.450 persoane si 430 mijloace de transport

Reamintim că accesând aplicaţia on-line „Media timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei deschise traficului internaţional”, la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/, se pot vizualiza punctele de trecere a frontierei, care sunt marcate, în funcţie de trafic şi timpii de aşteptare în culori diferite.

Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

În zonele de competenţă - punctele de trecere şi “frontiera verde” - poliţiştii de frontieră au constatat:

62 fapte ilegale (22 infracţiuni şi 40 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români cât şi străini; au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 15.000 lei;valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 22.000 lei. Nu s-a permis intrarea în ţară a 13 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mergeti la bulgari cu masini jmekere si o sa ramaneti fara ele, cum a patit patronul de la Comforex anul trecut. Saraciilor.
3
4
Bai idiotilor nu ii condamnati pe cei care merg la bulgari fiecare om e stapan pe banu lui daca vreti voi bani care se duc la bulgari oferiti conditii mai bune decat vecini cu cefa lata.
5
1
in primul rand face fiecare ce vrea , al 2 lea daca nu vine pe litoralul romanesc inseamna ca nu are de ce sa vinaaaaaaaa , mai iesiti si voi din tara sa vedeti ce inseamna respectul pt client si pretul in functie de serviciile oferite ! voi la 4 stele cereti preturi de 5 stele si de fapt sunteti 3 stele la cazari si servicii !!!
11
2
In fiecare an in perioada asta este plin de bulgari veniti in excursie. Sunt clienti buni. Daca primesti leva pentru marfa care le o vinzi devi prietenul lor si se intorc si la anu.
3
3
Da nu va mai plingeti la tv Cind va fura aia masinile iar ca politia lor e pe o mina cu hotii de la al mai mic pina la ministru.
5
7
Fiecare face ce si cum vrea. Dar nu merita efortul.
5
4
Mai scadeti preturile la mancare si romanii vor veni si la voi. Nu mai ai loc de carciumi machedonesti puse pe furat si capatuiala rapida. Sa mancati voi si familiile voastre peste si mici ramasi din toamna anului trecut. Jigodii nenorocite care sunteti. Apropo, MUIE PSD!
17
2
daca nu era bine acolo nu se mai duceau........... faceti sa fie BINE si aici si sa vedeti daca mai merge cineva la bulgari, cei care se duc acolo fug de raul de aici, ca nu pleaca romanii de aici de prea mult bine, pleaca de aici de prea mult rau
16
2
Bravo la bulgaroi, stiu sa ofere servicii de calitate, nu ca marlonii japcangii de patroni de pe litoralul romanesc.In ziua de azi trebuie sa fii un mega prost ca sa mai petreci o zi pe litoralul romanistanez.
23
2
esti cam cipan constanteanule nespalat
11
2
Pleaca toti nemancati!Se duc sa faca Pib la bulgari.Si dupa vin si maninca kk ca in Romania nu e nimic deschis,ca nu e nimic ca la bulgari.Duceti va!Oricum va scuipa in mancare pt ca bulgari ca si rusi ii urasc pe romani!Duceti va!Mai scapam de nemancati.Am scapat de 3 milioane de saracii de romani.Au plecat sa i spele la cur pe italieni si spanioli.!
12
20
Daca as avea banii , oamenilor astia , care isi petrec pastele in alte tari , as alege sa fac pastele , la Putna , Voronet . Undeva pur romanesc .
20
12
Au fost sterse comentariile sinuciderea sotiei preotului , dar ca vecin va zic ca acest habotnic si-a batut joc de viata acestei femei , practic impingand-o la sinucidere. Sa se cerceteze cum era considerata precum o sclava.
9
1
toti taranii parveniti se duc sa faca pastele la bulgari. rati ai dreaq de cocliti. v-ati ajuns?!? in Romania, ce are daca faceti sarbatorile pascale? Dati banii in tara nu in strainataturi, cordaciuni jalnice ce sunteti!!! altii fac Pastele in Turcia...!!! Auzi, la jigodiile alea care nea-u asuprit 500 de ani, basca ca mai sunt si musulmani! cum mortii vostri sa sarbatoriti o sarbatoare crestina intr-o tara islamica, naparci ordinare ce sunteti???????????????????
23
17
Merge-ti la bulgari la ol inclusiv
12
8
ieri la pranz , vama veche , 2 mai , mangalia si statiuni pana in mamaia aproape goale . vama era libera de aglomeratie . probabil ca de azi , si au revenit turistii localnici ...........
18
0
spagarilor infecti de la vamile din romania!!!
18
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108