REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Coadă la depunerea demisiilor din PNL: o întreagă organizație pleacă din partid

Coadă la depunerea demisiilor din PNL: o întreagă organizație pleacă din partid

Replica API 29 noiembrie 2021 | 20:22 1556

Alianța cu PSD și faptul că Florin Cîțu este noul președinte al liberalilor provoacă haos în partid. Întreaga filială de tineret a PNL, de la Sectorul 3, s-a așezat la coadă pentru a-și depune demisiile din PNL.

”Am luat astăzi hotărârea, împreuna cu echipa mea din Tineretul National Liberal – Filiala Sector 3, sa demisionam din PNL. De astăzi, drumul nostru si cel al „Noului PNL” se separa, caci nu putem fi părtași la aceasta umilința a romanilor, in general, si a electoratului de dreapta, in special.

Principalul motiv al acestei decizii este alianța toxica dintre PNL si PSD, coordonata de Președintele Iohannis, alături de sute de pseudo-liberali obedienți. Am crezut în schimbare și am luptat împotriva corupției și demagogiei, împotriva vechilor metehne care au blocat România în drumul ei spre dezvoltare. Am crezut că în sfârșit se poate face politică ținând cu dinții de principiile solide și prin bune moravuri. Cred în continuare acest lucru, dar îmi este clar, după ipocrizia de care PNL a dat dovadă în ultimele luni, că este imposibil în această formațiune politică. Îmi este clar că acest „Nou PNL” nu are pic de legătură cu electoratul său și nu exprimă nicio formă de respect față de acesta, mințindu-l cu nerușinare, precum în situația acestei coaliții monstruoase, după ce ani de zile au fost purtate bătălii crunte împotriva social-democraților

Pe lângă aceasta alianță toxica, am văzut o decădere morala absoluta in PNL. Am văzut cum respectul si verticalitatea sunt înlocuite de oportunism si servilism. Am asistat oripilați la desfășurarea alegerilor interne din PNL, unde colegii mei au suferit amenințări, umilințe si chiar agresiuni fizice la Congresul PNL, pentru simplul fapt ca au avut alta opțiune de vot decât Florin Vasile Citu si pentru ca si-au dorit ca alegerile in PNL sa fie democratice, corecte. Am văzut o fata grotescă a politicului romanesc, una in care nimic nu contează in raport cu interesul personal: nici corectitudinea, nici dreptatea, nici oamenii care au încredințat votul lor către PNL, o fata de care mă dezic in totalitate.

Am decis in unanimitate sa continuam drumul politic alături de Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Antonel Tănase, si mulți alți colegi fata de care avem un deosebit respect pentru verticalitatea de care au dat dovada. Am decis sa rămânem împreună, fideli tuturor oamenilor care își doresc o Românie mai bună. Renunțăm fără niciun regret la aceasta umbrela a unui partid mare si suntem gata sa o luam de la 0, sa construim împreună o noua formațiune politica, cu adevărat reprezentativă pentru români. Suntem pregătiți pentru o construcție noua, adevărat liberală, axata pe mediul de afaceri si pe identitatea națională, pe valorile societății romanești si pe respect absolut fata de electorat.

Până să fiu membru de partid, sunt cetățean român, iar românii merită respect si România merită să fie o țară în care binele național este pus în fața interesului personal. Consider că PNL a trădat electoratul. Consider că PNL a trădat România. Acum nu mai este o soluție, ci o parte din problema.

Eu rămân loial nu unui partid, nu unor oameni, ci veșnic României și românilor.

Din toată inima,

Petruț N. Gheorghiță”, arată liderul TNL Sector 3, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce mweeee au luat rezistentiihastagisti!!!!!bwahahahahahahah!!! mai iesiti ba handicapatilor la proteste?!!
3
0
Penele ciao
8
1
Plecati de tot, in plm, de mana cu usr-istii, ca luati bani de pomana, nu sunteti in stare de nimic.
10
6
LUDOVIC ORBAN...un adevarat lider PNL..trebuie urmat de toti liberalii..
10
5
Bravo, tineretul e viitorul.
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920