REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Coaliția PSD-ALDE a făcut implozie în Gorj

Coaliția PSD-ALDE a făcut implozie în Gorj

Replica API 9 februarie 2019 | 00:00 285

Filialele PSD și ALDE din județul Gorj au intrat într-un război deschis după acuzații grave aruncate peste gard de „partenerii” de coaliție și racolarea de primari între aliații de la guvernare, scrie stiripesurse.ro

Șeful ALDE Gorj, Ion Iordache, i-a acuzat la începutul anului pe social-democrați că din cauza lor Complexul Energetic Oltenia nu a fost exceptat de la plata impozitul de 2% din cifra de afaceri, măsură introdusă prin OUG 114.

Iordache a spus că partenerii de alianță de la PSD au făcut raportări greșite despre situația reală de la CEO, astfel că Bucureștiul a fost indus în eroare.

În replică, deputatul PSD Mihai Weber, numărul 2 din PSD Gorj, le-a cerut colegilor din coaliție „să lase deoparte ipocrizia și populismul”.

„Doresc să le atrag atenția “partenerilor” de guvernare de la Alde Gorj, că declarațiile pe care le fac în legătură cu CE Oltenia sunt total iresponsabile. Sunt declarații prin care, practic, se autoacuză”, a afirmat Weber, pe contul său de Facebook, social-democratul spunând că ministerul Energiei este condus de 2 ani de zile de un ministru ALDE (Anton Anton).

„Conducerea ALDE Gorj se comportă, în acest moment, ca o struțocămilă, manifestându-se public ca un partid aflat în Opoziție, dar păstrând avantajele participării la guvernare”, a mai spus Weber.

Pe lângă scandalul legat de CEO, PSD și ALDE își „vânează” unii altora membrii de partid.

Liderul ALDE Gorj, Ion Iordache a spus, recent, într-o conferință de presă, că, primarul Turceniului, Cristina Cilibiu (PSD), a trecut în tabăra ALDE și va candida din partea acestui partid la următoarele alegeri locale.

De asemenea, primarul comunei Telești, Ion Mischie, a „sărit” și el în barca ALDE la sfârșitul anului trecut.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pupati la cur bre, tot PSD ? Nu v ati plictisit ?
2
4
Agheazma de la Boboteaza aveti,,,a intrat satana in voi ,,,ptiuuu satanelor.
10
0
Ai pus degetul pe rana!
12
0
Intarata-i drace..........!
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614