REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cobra Tate, gest de mare omenie. Cum a răsplătit afaceristul un angajat al unei benzinării

Cobra Tate, gest de mare omenie. Cum a răsplătit afaceristul un angajat al unei benzinării

Replica API 28 septembrie 2021 | 00:00 981

Tânărul milionar nu a uitat niciodată de unde a plecat și de fiecare dată când are ocazia îi recompensează pe cei care se oferă să-l ajute. Paparazzii Spynews.ro sunt mereu pe urmele afaceristului, iar aceștia l-au surprins în timp ce a făcut un gest nobil pentru un angajat al unei benzinării din Capitală.

Cabra Tate atrage atenția de fiecare dată atunci când iese în oraș cu bolidul de lux, dar mai ales pentru gesturile nobile pe care acestea le face în liniște.

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe acesta în timp ce se afla în centrul Capitalei pentru a alimenta bolidul de lux, cu care atrage toate privirile, însă un angajat de la benzinărie s-a oferit să-l ajute. Cobra Tate nu poate să se desprindă de prețiosul său telefon mobil nici la volan, fiind concentrat la acesta o perioadă de timp.

Așadar, afaceristul a petrecut câteva minute pe telefon, iar acest lucru îl putem observa și din imagini, în timp ce un angajat al benzinăriei îi făcea plinul bolidului de zeci de mii de euro pe care acesta îl deține.

Omul de afaceri este mereu asumat și nu ține cont de părerea nimănui, așa că nu a contat nici atunci când la ieșirea în oraș a ales să poarte o ținută lejeră, potrivită anotimpului răcoros de afară.

După ce Cobra Tate a ieșit din benzinărie i-a aruncat bărbatului un zâmbet demn de compasiune și i-a oferit o ciocolată ca drept mulțumire pentru ajutorul acordat, iar mai apoi a părăsit locația.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine e asta , v-a dat si voua 10 lei ca sa scrieti articolul ?
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218