REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

COCAINĂ pe LITORAL! Era depozitată într-un complex imobiliar din Mamaia Nord

COCAINĂ pe LITORAL! Era depozitată într-un complex imobiliar din Mamaia Nord

Replica API 19 august 2017 | 00:00 530

Percheziții și flagrant

Percheziții și flagrant

Două persoane au fost surprinse în flagrant delict în timp ce încercau să comercializeze o cantitate de cocaină, pe raza stațiunii Mamaia. Este vorba despre Onoriu Liviu Barna, în vârstă de 60 de ani, care are un apartament în cartierul Summerland, și Marian Ștefan Ioniță, de 34 de ani, cel din urmă fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. La apartamentul primului suspect au avut loc percheziții.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, au depistat, la data de 17 august a.c., doi bărbați care ar fi oferit spre comercializare droguri de mare risc. Cei în cauză, doi bărbați, din București, Onoriu Liviu Barna, de 60 de ani, și Marian Ștefan Ioniță, de 34, ar fi încercat să pună în vânzare 3 grame de cocaină, pe raza stațiunii Mamaia, în schimbul sumei de 300 de euro.

Poliţiştii au efectuat şi o percheziţie în apartamentul lui Barna, aflat în complexul imobiliar Summerland din nordul staţiunii Mamaia, unde au identificat şi ulterior ridicat în vederea continuării cercetărilor 2 grame de cocaină, 0,2 gr fragmente comprimate de MDMA (drog de mare risc), un cântar electronic, un recipient din sticlă cu urme de cocaină şi un dispozitiv de prizat cocaină.

De asemenea, a fost percheziţionat şi autoturismul care aparţine unuia dintre bărbaţi, unde au fost identificate 42,9 grame cocaină, un dispozitiv de prizat cocaină, 16 pliculeţe autosigilante goale, două telefoane mobile, suma de 8775 lei şi 500 euro. Persoanele în cauză au fost conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, unde procurorul de caz a dispus măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore în cazul lui Ioniță şi punerea sub control judiciar a celuilalt.

La data de 18 august, bărbatul reţinut a fost prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă, magistrații decizând ca el să rămână după gratii pentru următoarele 30 de zile. Amintim și faptul că o tânără din Mangalia a ajuns în atenția oamenilor legii după ce a ajutat doi indivizi să vândă droguri de mare risc, în valoare de mii de euro, în cluburile din nordul stațiunii Mamaia. Este vorba despre Beatrice Petrea!

Liliana CHIRU

Citește detalii aici: https://www.replicaonline.ro/droguri-de-mii-de-euro-vandute-in-cluburi-cu-ajutorul-unei-tinere-din-mangalia-327622/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dece cu zici nimik de fratii gibon ?? sau in loc de nicoleta trebuia sa scri viorel sau marian?? si sa vorbeasca si de fetitele lu raim ala mare oare ei cam ce invart prin orasu asta ...
1
0
In Mun Mangalia tiganii fac legea au bagat pe totii contracandidatii la puscarie inclusiv pe Politisti ce doreau sa aplice legea inclusiv cu ei, nu au concurenta vand droguri.in valoare de 6.500 - 12.000 lei pe zi Clanu interlop Tiganesc sau Ciorile de BURUIANA FLORIN si fisu neposu Emy , frasu Marian si ceilalti CO-ASOCIATII formeaza un: GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT de anii de zile vand toate categoriile de droguri au femei la produs inclusiv minore, sunt extrem de violenti detin arme albe la fel ca clanu TAMER ,TANIOR MUSTAFA cu toate astea.au acordul Politiei Constantene cu care Colaboreaza
5
0
Trebuie stirpiti,gunoaiele,astea,traiesc numai sa omoare atita tineret,vind moarte la pers debole,distrug familii,care say chinuit sa creasca acesti copii,CA sa ajunga PE Mina unor criminal,spinzurati,in piata,cu toate otravurile, in gura,sint niste scursuri ,munca nu le place,dar sa vinda moarte la minori,asta le place,o sa arda in iad,viermii Asti
11
1
Pe Lazar "Sharpe" din Navodari cand il salta?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614