REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cocalarii au iesit sa faca plaja cu jeep-urile pe nisip

Cocalarii au iesit sa faca plaja cu jeep-urile pe nisip

Replica API 8 noiembrie 2010 | 00:00 160

Vreme de baie in mare in noiembrie!

Vreme de baie in mare in noiembrie!

Forfotă în staţiunea Mamaia, cu câteva săptămâni înainte de luna decembrie, Crăciun, brad, zăpadă, mai ceva ca în sezonul cald! Iar adevărul este că week-endul a fost nefiresc de cald, cu temperaturi de 21 de grade Celsius, care au permis constănţenilor mai curajoşi să facă inclusiv plajă sau baie! Iar pe lângă aceste îndeletniciri, la care se adaugă plimbările de plăcere pe plajă, nu putem să nu îi omitem pe şmecherii care au intrat pe plajă cu maşinile. Dar, cine să îi vadă, cine să îi amendeze, cine să îi atenţioneze... că oricum nu suntem în sezon! Şi, chiar dacă am fi fost, tot degeaba, lipsa de bun simţ ar fi bătut, oricum, acţiunile de disciplinare a şoferilor care nu pricep că plaja nu este pentru autoturisme.

Cu toate că suntem în luna noiembrie, constănţenii au avut parte în week-end de o vreme de primăvară, cu temperaturi care au ajuns şi la 21 de grade Celsius. Astfel, profitând de vremea care amintea de începutul de sezon estival, constănţenii nu au stat mult pe gânduri, şi-au luat copiii, soţiile, iubitele sau animalele de companie şi au ieşit la o plimbare pe plajele din Mamaia. Dacă domnişoarele şi-au scos din dulapuri hainele lejere de primăvară şi au ieşit la plimbare, atunci tinerii au urcat pe ATV-uri şi au gonit nebuneşte prin staţiunea Mamaia. Au existat şi curajoşi care s-au dezbrăcat de haine şi au sărit în apa mării, după care s-au uscat sub razele generoase ale soarelui. Printre cei temerari s-a numărat şi un copil, care a avut permisiune de la părinţi să intre în mare. "Ar fi fost păcat dacă rămâneam în casă pe aşa timp frumos şi cald. Că dacă vine iarna după cum o anunţă meteorologii, lungă şi cu multă zăpadă, nu cred că până la primăvară mai ajung prin Mamaia", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Radu, care se plimba, ieri, cu prietena prin staţiunea Mamaia. Singura nemulţumire a plimbăreţilor a fost faptul că nu au putut savura nici o cafeluţă aromată sau o bere, deoarece terasele şi restaurantele din staţiune şi-au tras de mult obloanele. De vremea frumoasă şi plăcută au profitat şi copiii, care au umplut, timp de două zile, parcurile şi locurile de joacă din municipiu. Constănţenii vor avea parte de vreme bună şi în această săptămână. Potrivit meteorologilor, în Dobrogea se vor înregistra temperaturi de până la 20 de grade Celsius în următoarele zile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367