REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cocălărisme în Parcul Tăbăcărie! Mai mulţi „bizoni” spărgeau seminţe şi ascultau muzică la maximum

Cocălărisme în Parcul Tăbăcărie! Mai mulţi „bizoni” spărgeau seminţe şi ascultau muzică la maximum

Replica API 3 aprilie 2017 | 00:18 627

Aroganţe: „Toată viaţa mea mi-am dorit o ochelaristă”

Aroganţe: „Toată viaţa mea mi-am dorit o ochelaristă”

„Băieţaşii de cartier” din Constanţa şi-au făcut „numărul” sâmbătă, 1 aprilie 2017. Pe malul lacului Tăbăcărie în zona fostei cafenele Leeloo, mai mulţi tineri spărgeau seminţe în voie. Ca tacâmul să fie complet, indivizii au deschis uşile maşinilor şi au dat muzica la maximum, chiar dacă în zonă mai erau şi alte persoane. Din lipsă de ocupaţie ori din prostie, unul dintre indivizi a aruncat un scaun în ghiol. Pentru ca imaginea să fie... completă, tinerii făceau comentarii deplasate la adresa fetelor care treceau pe lângă ei, chiar dacă în gaşca lor se afla şi o duduie. Iar asta nu e tot! Gaşca a blocat şi un autoturism parcat regulamentar, şoferul fiind nevoit să facă mai multe manevre pentru a putea scoate maşina.

Deşi îl vedeau pe conducătorul auto că se chinuia să îşi scoată maşina, nici unul dintre indivizi nu s-a sinchisit să mute autoturismul, nu cumva să se întrerupă de la spart seminţe! Facem precizarea, în acest context, că echipe mixte de poliţişti locali şi jandarmi vor efectua controale tematice în vederea respectării H.C.L 184/2013 privind îmbunătăţirea activităţilor de gospodărire, protecţia mediului, întreţinere şi înfrumuseţare. Vizaţi vor fi cei care aruncă resturi de ţigară, hârtii, coji de seminţe ori alte mizerii pe aleile din parcuri, dar şi deţinătorii animalelor de companie, care nu strâng după propriile patrupede.

Mihaela UNGUREANU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oricine poate manca seminte dar...sa puna si primaria niste cosuri de gunoi pentru a sustine asa numita civilizatie.nu sustin sub nici o forma ce se intampla in acel loc.pacat de el.pentru smardoiala mergeti intr un ring sau in palas
1
0
Domnu' antrenor, care ati scris de baietii aceia, au schimbat cumva jucatorii de la rugby css? Inainte sa vorbiti, informati-va, nu va bazati doar pe o gluma pe care a facut-o un baiat..
0
0
Nu stiu de unde ai dedus tu ca aia sunt sportivi, am realizat in astia 7 ani de cand facem rugby mult mai multe decat tine, nu stiu ce antrenor esti tu dar clar nu esti de la echipele de top, unde jucam noi. Stim ca suntem foarte cunoscuti, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne compari cu "bizonii" astia.
1
0
George Nica Ionut Fratila Diaconu Andrei Gabriel Brinzei Alexandru Posa Vlad Sahlean George Merisanu suna cunoscut. Sunt sportivi la rugby Css Sa vada si lumea ce sportivi avem. Vai de capul lor
2
5
Scursuri ale societatii!!
2
0
cum sa fie asa ceva normal mai ales intr-un parc unde te duci sa te recreezi sa auzi trilul unei pasari sa te relaxezi . dece politia nu face nimic. de cand ma stiu eu ca sunt constantean evit sa trec prin acea zona a parcului tabacarie , din cauza neghiobiei tineretului care se duc acolo si fac asa ceva . am avut un anturaj care facea acelasi lucru si am terminato . pt . ei era o distractie sa mearga cu masina acolo sa dea drumu la muzica sa sparga seminte si sa lase resturi de mancare de la MC si gunoaie acolo , multi chiar am vazut ca le arunca in lac ,chiar acolo langa biserica.
5
0
Daca au onoare la atatea critici ar trebui sa,si faca sepuku!
3
0
Lipsa de educatie! Si de asta nu avem ce cauta in linia intai in UE
5
0
Sa va iau rasa in pula de pizdoi ,numai tarani aia obositi fac gesturile voastre
3
2
Mai fetelor si baieteilor, invatati sa scrieti corect gramatical! V-ar ajuta putin scoala, sa incercati sa invatati ceva, sa aveti un loc de munca si sa aveti posibilitatea sa beti un suc la o terasa, nu sa stati la seminte...
7
0
La munca cizmarilor
7
1
Of fa catzeauo esti frustrata in mm ... Sau vrei sa sugii o pula de lautar si nu sti cum sa te agati ?
1
8
Dc, daca nu spargeau seminte era zona aia vreo frumusete? Pacat de potentialul ei. Si cred ca e normal sa se permita si "golanilor" sa se adune undeva. La aqua nu, zona industriala nu, in parcari nu...serios acum. Open mind pls
6
9
Tatari prosti si needucati! sa le iau natia in pla .
14
8
Obiceiul e vechi prostul e nou
13
0
Gayuti, labari.. fiecare face ce vede acasa
14
2
Aceiasi imagine era si aseara linga farul vechi, pe digul din Mangalia....
3
2
ce-i ma cu porcii aia..ia la ei ce fizic 22 de ani plin de mecdonaldz viitorii betivani si spargatori de seminte ai romaniei.Astia vor ajunge sa isi puna singuri streangul sau nustiu ce metode mai folosesc poponarii asia sa se sinucida.
16
1
Vai de ei . jeguri de oameni
15
1
Nu mi se pare nimic anormal! Muzics si seminte. Voi nu mancati seminte sau cum?! Toti am facut asta candva "la lac"
7
13
Hai ca toti ati facut candva la fel ca ei...
17
13
Poate ar trebui cineva sa le explice ca nu prea putrezesc cojile de seminte in combinatie cu apa sau nisip.
11
0
Chiar nu vad nimic deosebit in poza sau in articol. Chestia asta se intampla acolo in fiecare zi, de ani intregi. Si nu numai acolo
8
5
Niste jeguri de oameni lea luat masa si tasu masinute si acum sunt smecheri
25
1
Sa mai strang in fiecare noapte de la sfarsit de saptamana la "Palatul copiilor" si tot aceeasi treaba, muzica la maxim si ce este mai grav ca se mai apuca si de liniute. Poate ii vede si politia ca pun viata in pericol la oameni nevinovati.
14
3
Bateti dai in plm de smecheri fara o chifla in stomac
15
0
Asta se intampla in fiecare zi, nu e nimic anormal
16
4
Burn them all with fire before they lay egs
15
3
Rebuturi ale societatii.
20
0
amenzi nu exista sau politia DOARME ?
31
3
Niste boraturi. Jeguri umane.
25
1
niste bulangii
19
0
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
43
11
E prieteni mei. Cocalari ca mine. M-a pis pe voi romanilor. Dau eu autorizatie la cine vreau. E orasul meu. Eu sunt makidon.
24
25
Au si ruptii in cur locurile lor favorite, cel din fotografie fiind unul dintre ele.
35
5
Taie frunze la caini.......botosani Hahaha
20
1
Romani prosti
18
7
Pai astia sunt smecheri?Phahahaha daca imi blocau mie masina sa vezi ce capace isi luau de le faceam tobele guler la cotetele alea de masini.Astia cred ca si-au trimis singuri pozele sa ii faca astia de la replica vedete, futuva in gura de ciori borate cocosate.
34
3
Niste mizerii de oamenii,scuipatori de seminte,si creiere blocate limitate la nivel de tiganie.
44
1
Titluri de cacat,reportaj de cacat
17
21
Terminati-va ma cu descrierile astea,astia sunt niste fraieri jmekeriti pe traseu si voi ii numiti baietasi de cartieri,pe bune de nu stricati imaginea adevaratilor baietasi de cartier comparandui cu papagalii astia,ati inceput sa faceti articole cu toti homosexualii,norocul lor ca nu a trecut prin zona un baiat in adevaratul sens al cuvantului ca ai lua si la capace
29
1
Botosani. ..asta spune totul
25
16
Hai sa nu ne prefacem ca aceasta practica este noua pentru orasul nostru iubit. Acea parcare.. este locul in care de la dacie la ML toata lumea incearca sa impresioneze cu seminte si muzica cat mai variata. Daca nu esti la lac practic nu existi. "La lac" este practic o atractie turistica a orasului, o mare mandrie pentru orasului nostru deoarece asemenea mizerie si cocalarime nu multe alte orase pot spune ca poseda.
33
0
muie la cocalarii din constanta care se strang la lac
61
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218