REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cocalarul cu Bentley care a lovit un poliţist e liber şi se distrează în cluburile de manele: „Trăiasca domul Ysus Hristos”

Cocalarul cu Bentley care a lovit un poliţist e liber şi se distrează în cluburile de manele: „Trăiasca domul Ysus Hristos”

Replica API 15 iulie 2015 | 23:22 851

Nu e un pericol social!

Nu e un pericol social!

Adrian Cristian Hăloiu

Petreceri la cluburile de manele din Mamaia, „trăiasca domul Ysus Hristos” şi „Barosanu tot barosan ramâne şi nu moare când vrea câinii” - sunt faptele şi vorbele lui Adrian Cristian Hăloiu etalate pe Facebook după ce a auzit că e liber precum pasărea cerului. Mai exact, individul a fost propus spre arestare vineri, 10 iulie, dar judecătorii au decis că nu este un pericol social, motiv pentru care l-au lăsat sub control judiciar. Până la urmă ce a făcut? A lovit un om, ce atâta tevatură? Ulterior, procurorii au depus apel şi, pe 14 iulie, magistraţii Tribunalului l-au respins. Prin urmare, Hăloiu va fi cercetat în stare de libertate, sub control judiciar.

Adrian Cristian Hăloiu are domiciliul în Tomis Nord, însă locuieşte fără forme legale într-o altă zonă a Constanţei. Acesta a lucrat mai mulţi ani prin străinătate, acum lăudându-se cu un Bentley şi cu petreceri peste petreceri în cluburile de manele. Însă, pe 7 iulie, individul şi-a umflat muşchii în intersecţia din zona cunoscută ca ICIL, luând la bătaie un bărbat, poliţist de meserie, care se afla în maşină cu soţia, însărcinată în 8 luni. Totul a pornit de la faptul că lui Hăloiu, care circula cu bolidul său de lux, i s-a părut că poliţistul din Eforie, S.I., s-a apropiat prea mult. Astfel, Hăloiu a blocat traficul şi s-a dat jos din autoturism. Celălalt şofer, speriat, a blocat uşile maşinii. Însă agresorul nu a dat înapoi, i-a spart geamul şi l-a lovit în zona feţei, cu pumnul. Apoi şi-a mutat bolidul pe celălalt sens de mers, dar a continuat scandalul. După cum se poate observa şi în imagini, în momentul în care s-a apropiat din nou de maşina victimei, aceasta s-a apărat cu un spray paralizant. A urmat o nouă serie de pumni şi poate că se ajungea la lucruri mult mai grave dacă nu interveneau ceilalţi participanţi la trafic, care l-au luat pe agresor de acolo. Însă, cel care a sunat la 112 a fost chiar Hăloiu, care a precizat că un individ i-a pulverizat spray paralizant în faţă, din senin. Odată ajuns acasă, şmecherul a postat pe Facebook: „Sunt ok chiar dacă mi-a dat tartariciu ăla 30 jeturi. Pun eu mâna pe tine, boschetarule! Deţii paralizant, slugoiule, vrei să omori lumea, eşti şi tu băiat, îmi dai la m...e în trafic”. Amicii nu au întârziat să sară în apărarea lui: „Cine te-a supărat, fratelo? Vrei să venim de la Bucureşti să rupem topoarele?” sau „Omoară-i, frăţioare!”. Nici Adrian nu se lasă mai prejos şi le răspunde: „Nu e nevoie, un puşti găozar mi-a dat cu spray paralizant, băga-mi-aş p... în toţi morţii lui de slugă, nu ştie că sunt nemuritor. Inimă de LEU!”. Ulterior, după ce a fost eliberat întrucât judecătorii l-au lăsat sub control judiciar, Hăloiu a început să-şi „etaleze” evenimentele din viaţă pe Facebook, arătând că este invincibil. A mers prin cluburile de manele, a filmat, s-a distrat, şi-a pus poze cu prietenii, stând la mese pline cu băuturi alcoolice. La un moment dat, în dreptul unui filmuleţ în care se puteau auzi versurile şi acordurile de manea, Adrian Cristian Hăloiu a scris: „Vorbe reale şi adevărate! Trăiasca domul Ysus Hristos şi vulturul pe lângă el”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218