REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cocalarul suprem: cu Mercedes G-Klasse şi insignă MAI în geam, pe locurile pentru persoane cu handicap

Cocalarul suprem: cu Mercedes G-Klasse şi insignă MAI în geam, pe locurile pentru persoane cu handicap

Replica API 10 iulie 2017 | 00:26 701

Constanţa nu scapă de cocalari în nici o perioadă a anului şi în nici un moment al săptămânii. Că e luni sau week-end, aglomerat sau nu, se găsesc întotdeauna nesimţiţi care să parcheze pe locurile rezervate persoanelor cu handicap! Un exemplu îl avem duminică, 9 iulie, la Lidl în zona Energia din Constanţa, unde cocalarul suprem, alături de cocalarul obişnuit, a parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi.

Notă: parcarea era liberă! dar, avantajul locurilor destinate persoanelor cu probleme de sănătate este că... sunt aproape de uşile magazinului! Deh, unii nu vor să scape de burţi, cum e şi cazul unui proprietar de Mercedes G-Klasse, o maşină pe care foarte, foarte puţini români şi-o permit. Unde mai pui că proprietarul afişează în geam şi o legitimaţie specifică angajaţilor în Ministerul de Interne, ceea ce ne face să ne întrebăm: oare aşa bine o duc unii poliţişti ori angajaţi prin te-miri-ce structuri din cadrul MAI? Oricât de bine ar duce-o, e clar că banul nu compensează bunul simţ şi nici nu e direct proporţional cu el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca este vorba de patronul de la jidvei omul chiar are un handicap locomotor , nu mai aruncati cu noroi aiurea !
0
0
Fara nr la autoturisme, nr BG expirate , false etc Duminica era un auto fara nr pe sosea, de ce nu se autosesizeaza nimeni? Sa mai vina rutiera din CT si aici, ca e teroare.. se circula fara permis auto
1
0
In vino veritas! Si am spus totul daca se confirma ceea ce spune cel de la 9, 35.
0
0
fiind handikapat ca si personaj d.p.d.v al educatiei,este normal sa parcheze pe locul respectiv.cand o ai mica in pantalon,te ,,compensezi,,cu diverse bunuri.oricum tot bou ramai si lumea rade pe-nfundate in spatele tau.
1
0
Ce masina urata ! Model de rahat. Zici ca e dric !
2
0
Afara, cei cu adevarat bogati, sunt si educati si sunt discreti, nu vor sa deranjeze pe nimeni. De fapt, cu totii respecta regulile civilizatiei. La noi, cretinii care fura pe afara, fac contrabanda sau se curvesc, cum dau de ceva maruntis, isi iau masini de peste 3000cc de care strainii nu stiu cum sa scape. Vin apoi in tara, dupa ce fac foamea si dorm cate 20 intro camera, si pun benzina de cate 50 lei si spala masina cand ploua sau cu sticla. Vai de capul lor de idioti, n-au bani nici sa treaca strada si stau 3 ore cu o cafea in fata si cu un tel de furat pe masa. Niste nulitati...
3
0
ACESTOR JEGURI UMANOIDE LE DORESC INTALNIREA GRABNICA CU TRENUL SAU COPACUL!!!
13
1
Masina este a lui Claudiu Necsulescu Patronul de la Jidvei
9
0
Daca nu mancati cct si despre un eventual angajat MAI sau politist nu dadea bine articolul, nu ? Jurnalistii pwlii care sunteti, inainte sa dati drumul la aberatii faceti si un minim de verificari, penibililor !
4
5
ei nu au auzit de amenda ,nu are cine sa le-o aplice !
8
2
Saracu' om cu probleme... O fi vreun distrus gen Boureanu, prost dar norocos.
14
1
Muistilor , mergeti in parcarea de la Rex in Mamaia , sa vedeti boliduri parcate pe.pista pt biciclete
7
7
Nu vedeti ca e cu Gelicku ?? Vide-ti-va di triaba beeey
2
3
Ce masina ar trebui sa parcheze? Poti cobori din orice hidramata si sa nu ai un picior, sa ai o atela, etc Articole de 2 parale
2
14
Nu e de la MAI este de la Nipon Electronic Corporation - NEC. Sigla din parbriz este speciala pentru parcarea pe locurile persoanelor cu handicap, in MAI majoritatea pot parca pe aceste locuri, ca si cei din Guvern, Parlament, etc. La cat de bine o duce atara la ora actuala, lasati-i va rog sa parcheze pe locurile persoanelor cu dizabilitati, merita din plin acele locuri !
26
3
Primi sapte ani?
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367