REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

COD PORTOCALIU DE VREME REA LA CONSTANŢA

COD PORTOCALIU DE VREME REA LA CONSTANŢA

Replica API 25 iulie 2018 | 00:05 452

RAJA prelungește Comandamentul pentru Situații de Urgență

RAJA prelungește Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod portocaliu de vreme rea, valabil până pe 25 iulie, ora 21.00. Fenomene vizate: ploi abundente.

În Dobrogea vor fi intervale de timp în care va ploua abundent și se vor acumula local cantități de apă de 40...50 l/mp și izolat 70...80 l/mp.

Notă: Instabilitatea atmosferică se va menține accentuată până la sfârșitul acestei săptămâni.

RAJA prelungește Comandamentul pentru Situații de Urgență

Având în vedere avertizările meteorologice de Cod Portocaliu de averse ce vor avea caracter torențial, cantitățile de apă acumulate depășind 30 – 40 l/mp și pe arii restrânse 50 – 70 l/mp, descărcări electrice, condiții de grindină și intensificări ale vântului, Comandamentul pentru Situatii de Urgență al RAJA SA va rămâne activ până joi - 26 iunie 2018, ora 08,00.

"În cadrul Comandamentului, pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate și pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, au fost constituite 20 de echipe de intervenţie la nivelul municipiului Constanța, respectiv 22 de echipe pentru restul județului, dotate cu utilajele necesare - wome, vidanje și pompe de mare putere, care vor asigura permanenţa în toată această perioadă. Asigurăm toţi abonaţii societăţii că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei. Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924", au transmis reprezentanţii regiei.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au montat balize si sacii cu nisip, dar nici un reprezentant RAJA nu a curatat rscurgerile din zona Delfinariu zona inundabila. toate canalizarile sunt pline cu frunze, pe unde sa se scurga ploaia. poatwe dl. Stroie verifica aceste lururi de bun simt.
3
1
Cred ca astia de la horoscop s-au mutat la meteo in ultima perioada. Prognozele sunt la ghici
5
0
sa crape de ciuda cipanii cu sejlongurile lor soioase pline de transpiratie de cocalar si creme uw de la pitipoancele care se cremuiesc pe ele
9
0
fratilor se fac inscrieri in USR, va asteptam cu drag sa schimbam fata societatii romanesti in una fara penali si fara coruptie. cititi ordinea. ro
7
5
Meteorologii astia si- au mai luat un job la TV si abereaza cu prognozele , cind anunta soare e vijelie , cind anunta ploi e soare ! Bun servici nu va ies prognozele dar luati o caruta de bani .
8
1
Astept cu drag codul portocaliu!!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369