REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Codin Maticiuc, criză de nervi pe platourile de filmare?: „Mă spânzur de o grindă!“

Codin Maticiuc, criză de nervi pe platourile de filmare?: „Mă spânzur de o grindă!“

Replica API 25 iunie 2022 | 00:00 1300

Codin Maticiuc a dezvăluit care este de fapt atmosfera pe platourile de filmare la producțiile pentru care a lucrat ca producător, iar filantropul a mărturisit că, spre surprinderea sa, a fost mult mai dificil decât și-ar fi închipuit vreodată.

Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a recunoscut că este mult mai ușor să conduci un business, sau să fii actor decât să investești bani într-un film. Afaceristul a declarat că a fost de-a dreptul copleșit de nivelul de stres pe care îl presupune rolul de producător al unei pelicule cinematografice.

Filantropul a rămas deosebit de marcat de responsabilitatea uriașă pe care trebuie să și-o asume fiecare membru al echipei de filmare. Codin susține că a fi producător este cel mai dificil lucru din lume și nu se compară cu meseria de actor, întrucât, a argumentat, Maticiuc, un actor ,,face școală".

„E mai greu să fii producător, de 1.400.000 de ori. Actor nu că nu-i greu, se face școală, dar nu există stres. La producător, îți cade părul din nas de nervi, nu există așa ceva! Nu știu dacă e ceva mai greu pe lumea asta, să îți bagi toți banii și toți banii să fie concentrați în atât de puține zile.", a declarat Codin Maticiuc, scrie CanCan, citat de click.ro.

Desigur, a fi producător de film, în lipsa unei culturi cinematografice solide și a unor studii specializate de marketing cultural, poate fi într-adevăr extrem de dificil, dar acesta nu este nicidecum cazul lui Codin Maticiuc.

Afaceristul a descris presiunea și emoțiile prin care trece de fiecare dată când se află pe platourile de filmare. Maticiuc este pe deplin conștient că o singură clipă de neatenție din partea unui singur om poate duce la prăbușirea întregului proiect.

,,Într-o zi de filmare, toată lumea poate să greșească atât de rău, inclusiv băiatul ăla care salvează cardurile! E un băiat care trebuie să stea lângă un laptop și băieții care filmează duc cardurile, le bagă în laptop, le salvează, aduce alte carduri.

Ăla, într-o bună zi, dacă vine și zice «Boss, n-am fost atent, m-am dus la baie!», el nu are voie să meargă la baie. Dacă merge la baie și i se fură laptop-ul, o iei de la zero! Te spânzuri, să îmi dea banii pe viață, eu mă spânzur de o grindă!”, a declarat Maticiuc pentru sursa citată.

În ciuda tuturor greutăților cu care se confruntă, Maticiuc a anunțat că lucrează la un nou film, ,,Teambuilding", peliculă în care și-a pus toată încrederea, deoarece e convins că va aduce publicul în sala de cinema.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920