REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Codrin Ştefănescu

Codrin Ştefănescu

Replica API 27 iunie 2017 | 00:00 493

Codrin Ştefănescu, acest lider al PSD de care râd toţi de prin partid, a făcut spume şa şedinţa în care s-a decis numele viitorului premier! Ce l-o fi supărat sau cine i-o fi şoptit să facă scandal, numai el ştie. Şi, desigur, este vehiculată şi varianta că nu a dormit bine cu o noapte înainte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Codrin , puiul asta de sarpe , a invatat un singur lucru , pe bai publici : mananca cacat !
2
0
Lasati-l ma ca are bube la gura de cate limbi le-a dat in cur lui Nastase si Dragnea!
2
0
Domnul Codrin Stefanescu este vedeta noastra de la Antena 3. De cand am promis ca il scoatem pe Voiculescu din puscarie avem spatiu de emisie permanent la Antena 3. Nu ca altii care platesc sa apara la televizor. Noi am gasit o modalitate mai onesta pentru liderii nostril de partid.
2
0
Ion, asta de sub mine, e prostul satului? Ca mie asa imi pare...
2
2
Asa este, acest pervers spune multe adevaruri. Despre altii, ca pt psd, sluga asta, nu stie decat sa fie pupincurist si sa ascunda gunoaiele sub pres. Adica pe Dragnea, pe el insusi, pe olguta, pe.......... Vai de capul si al celor care sunt atat de idioti incat cred tot ce li se serveste. Si-un cacat marca psd tampitii cred ca-i rahat cu mac. Vai de capul lor de bieti amaresteni care se bucura de orice e moka. Romania
3
1
El e Srumful PSD, avand convingeri sanatoase, dar coplesit de deciziile colegilor. Deja e amuzant sa asteptam fumul pe hornul PSD si apoi primim Lumina savanta.
4
0
Tocmai ca acst om nu este pupincurist al partidului si are curaj sa vorbeasca liber. Asta il face de nedorit . Nu e bun nici ca exemplu pentru alte partide.Nimeni nu place eventuali subalterni care sa nu fie obedienti,pupincuristi.Asa e neamul nostru,fiecare urlam dupa libertate dar nu dorim ca altii sa fie liberi,nici macar in exprimare. Sclavii ajunsi stapani,vor ca restul sa fie sclavi.De asta Romania nu va avansa,poporul este dilit ,aiurit, liderii si mai si.
1
3
un cotoflenchi...
2
0
oricum acest individ nu merita sa fie luat in seama, minte cum respira. Cu ce l-o fi suparat penalul draknea? Va fi credibil daca acest nou guvern de incompetenti nu va trece de parlament, Numai asa veti face un bine Romaniei. Luati exemplul dlui Teodorovici care a refuzat un minister
9
0
un om de nimic .numi s-a faca rau tari
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367