REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Codrin Ştefănescu

Codrin Ştefănescu

Replica API 9 octombrie 2018 | 00:00 252

Lider şi comunicator al PSD, Codrin Ştefănescu s-a gândit că e bine să certe pe toată lumea. Şi, totodată, să atragă atenţia: nu PSD a demarat referendumul care n-a întrunit cvorumul, ci o coaliţie pentru familie! Că, dacă iniţia PSD referendumul... păi se mobilizau mii şi mii şi mii de oameni! Clar, da?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrei sa scriu: Traiasca PSD ? Asa da,in veci,dea pururea,in vecii vecilor,AMIN.
0
0
Cap de pula lider si comunicator PSD haha.......
0
0
inclusiv si VC Tudor a fost satul de acest nemernic pe nume Codrin, zis si cap de p... ,dar tot puind in dos pe unii a ajuns si la PSD , acuma lucreaza puternic la anusul lui Dragnea.
1
0
Replica, iar publicati poze obscene.
3
0
Daca nici acum aceasta creatura nu recunoaste infrangerea ,nu mai ramane decat un lucru de facut:excluderea din PSD a celui care a mai fost de cateva ori la un pas de asa ceva.Dar propunerea nu poate porni de la noi, cei fara de politica,ci insasi de la membrii PSD.Si poate si de la cei de la varf.Nu mai au ce pierde. Poate mai au ceva de aparat:cinstea si corectitudinea , care ii caracterizeaza pe majorityatea celor de jos,talpa PSD.
1
2
Cap de p..a comunicatorul PSDului ,buna alegere pentru imaginea partidului Au ca reprezentativi numai puscariasi,analfabeti si aroganti tampiti
7
1
Nu este comunicator.Este doar un analfabet functional.Nu stiu ce ma face dar de cate ori vad scafarlia acestui analfabet am impresia ca-i vad popoul lui Dragnea.E Dragnea gol,e Dragnea la dus.
11
2
Codrin are dreptate ,pai una din dezinformari era ca daca se voteaza Da la refendum trec legile lui Dragnea si scapa de parnaie. Asa ca PSD nu s-a implicat Nu mai manancati cacat pe aici ,ca nu merge!V-a muit pesedeul si v-a aratat ca fara ei sunteti o turma de oi bete .Acum avem ce ati vrut, suntem toleranti LGBTQ incepe miscarea pentru casatorii intre barbati sau intre femei si multe alte consecinte ce decurg de aiciDeja limba romana se imbogateste cu UN anus nou! sau O gay!Atentie cand va aplecati sa va legati sireturile la pantofi ca nu stiti de unde vine bucuria !
2
12
Aceasta sluga , ii face igiena anala lui dragnea cum nu sa mai vazut .
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614