REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Codrin Ştefănescu:

Codrin Ştefănescu:

Replica API 20 august 2019 | 00:00 563

"Klaus pleacă singur în America! Nu-l însoţeşte nimeni. Nici un ministru din guvern şi nici un om de afaceri român. Nici unul dintre cei cu care ne puteam lăuda sau negocia ceva pentru ţară. O vizită importantă care devine astfel inutilă pentru România. E ca o plimbare scumpă şi fără rost. E doar pentru el!"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A zis Donald ca n ai ce sa cauti!Festivalul LGBT s a terminat de cateva zile,nu l ai mai prins,era in San Francisco,tu in alta parte n ai ce sa cauti ca faci reclama mascata la vibrator!Sa iti pui ceva pe cap,era prea cald,mai bine stai acasa!
2
1
Asta e putin mai frumos ca dracu!!
2
1
trebuia Iohannis sa care dupa el ceva escroci din guvern ? pentru ce ? invitat a fost numai el. Cap de P--a ,zis si Codrin e tata escrocilor , nici PRM-ul nu la mai vrut pe hotoman si la aruncat afara. mai Werner , mare kkt in ploaie mai esti , mai bine facea mata un buboi la gaura decit pe tine.
7
2
Asa si? Care-i problema lui cap de poula si a imbecililor de la primele doua postari? Vedeti-va mai de mamele voastre curve care au fatat asa prosti ca voi si nu va mai bagati nasul in treburi care depasesc puterea de intelegere a putinilor neuroni din dotare!
7
2
pai cu cine sa mearga mai secaturilor ? Cu veorica sau cu cap de pula ? Nu mai manipulati populatia futu-va-n gat de infractori !!! Muie voua cu mult cacat !!!
10
2
Pleaca mai la munca,lingau bolsevic.
5
5
Nici nu era cazul sa fie prezenta si o persoana cu prostii in cap,gen binele Romaniei si al romanilor. Tipul merge acolo ca apoi sa se dea mare ca a dat mana cu ditai sefu' si eventual sa ia niste notite. Restul e protocol si cam atata. Si Kim ala di corea de Nord a dat mana cu Trump si ce sa vezi,populatia din Corea de Nord nu a vazut soarele pe strada ei. Un taran daca merge la Mall ,nu la magazinul satesc,tot acelasi taran ramane si satul lui e la fel. Cand oare a avut Iohannis o activitate de care roamnii sa se mandreasca? Pe bune,in afara ca Dragnea e detinut politic si de excursii ?
3
9
Normal domne, ca acest guvern nu are nici un spion german fascist..Atunci, fascistul Klaus nu are mandat de la Berlin sa ia pe cineba din bantustanul asta, nu e clar?? Oricum mai semneaza vreun contract de cateva miliarde de $ pentru alte vechituri ruginite de care vor sa scape Yankeii..Ca doar Romanika e lada de gumoi a smecherilor de pretutindeni..Tara lu' cacat, pardon tara lu' Kausss! Si trageti apaaa!!
3
10

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369