REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Codrin Ștefănescu: Am primit informații că Ponta cerșește voturi de la primarii PSD, a primit ordin să-l susțină pe Iohannis

Codrin Ștefănescu: Am primit informații că Ponta cerșește voturi de la primarii PSD, a primit ordin să-l susțină pe Iohannis

Replica API 22 martie 2019 | 00:00 233

Secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat vineri, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că are informații potrivit cărora Victor Ponta „cerșește” voturi de la primarii social-democrați pentru Pro România și că, din informațiile sale, fostul premier va „coabita fericit” în grupul de partide care îl vor ajuta pe Klaus Iohannis la prezidențiale.

„Procurorul Victor Viorel Ponta a devenit, mai nou, din înverșunat băsist și colaborator de taină al Sistemului, un înfocat susținător al lui Klaus Werner Iohannis, adică exact cum și-a primit ordinele, punct cu punct, execută tot. Și-a încropit la repezeală o ceată de vajnici absolvenți de academie SRI și-a luat câțiva consilieri tot din aceeași zonă și acum bate țara în lung și în lat ploconindu-se la primarii PSD, pe care i-a trădat în trecut, cerșindu-le pur și simplu câteva voturi pentru el”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Social-democratul a adăugat că are informații în acest sens și că Ponta îl va sprijini pe Klaus Iohannis în cursa pentru Cotroceni.

„Spun asta public pentru că am primit deja informații în sensul acesta și pentru că mai știu că în viitorul apropiat, în grupul de partiduțe ce au menirea să-l susțină pe Klaus la un nou mandat nemeritat, va coabita fericit și Victor Viorel. Asta i s-a spus, asta face. Insist pe aceasta idee pentru că pentru procurorul Ponta, ordinul se execută, nu se discută”, a precizat secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu, pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mananci c...t!
2
1
tu comentez un pupin,,,,,care ai inceput la PRM si am fost olegii cuVadim . ai tradat si ai plecat l mai multe partideeeee ...
2
3
Lasa ma aberatiile voi alegetiva candidatul pentru presedintie castigati alegerile daca sunteti buni si dupa aia mai vedem.
5
1
este chiar hilara si de prost gust aceasta declaratie. e de noaptea mintii acest tip de afirmatii. ma intreb daca oamenii isi dau seama de manipularile josnice si de acest tip periculos de politica neostalinista gen cine nu e cu noi e dusmanul poporului.
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367