REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Codrin Ștefănescu anunță val de execuții în PSD: „Am făcut rost de Lista Neagră. Sunteți toți“

Codrin Ștefănescu anunță val de execuții în PSD: „Am făcut rost de Lista Neagră. Sunteți toți“

Replica API 5 iulie 2019 | 00:57 992

Codrin Ştefănescu

Fostul secretar general PSD Codrin Ștefănescu spune în partid urmează un val de execuții, după ce primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a fost suspendat 6 luni din PSD și Șerban Nicolae a fost înlăturat de la șefia grupului PSD din Senat.

„Mi-au spus cativa colegi de incredere ca a aparut in partid Lista Neagra din PSD. Am facut rost de ea. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteti toti !", a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

El a declarat ulterior la Antena 3 că pe Lista Neagră se află membri ai Guvernului precum și șefi PSD de județe. „Colegii noștri se vor executa, fără să ne gândească că o să îi vină fiecăruia rândul”, a zis acesta.

Codrin Ștefănescu a mai zis că este șocat de „lașitatea” colegilor săi care acum se delimitează de Liviu Dragnea după ce înainte ieșeau cu el scenă.

„Azi se fac ca nu îl mai cunosc”, a zis el.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu si Olguta o sa mergeti la PRM, de unde ati venit
0
0
PSD nu dispare. Romania are nevoie de stanga asa cum este nevoie de dreapta. Vor dispare hastagistii astia de la Uniunea Scufundati Romania, PMP, PRO RO etc etc
1
6
SUNTETI NISTE JAVRE MIZERABILE . TOTI PSD-ISTI SUNT LA FEL . ATI RUINAT ROMANIA JAVRELOR SI NU VA MAI SATURATI .
7
1
Se respecta dictonul - Toti pentru unul si unul pentru toti.
0
1
ia la muie !
1
6
Multa...multa...Mu1e la PSD care prin OUG a dat acum alte PENSII SPECIALE si pentru primari, viceprimari si presedinti de CJ. La toti astia care le mana oile la usa sa-i voteze pe ei parlamentari, lupi imbracati in strai de oaie. Asa a inteles PSD sa se comporte dupa avertismentul Romanilor din 26 Mai. Tot Hotie si bataie de joc!!! Romanii nu uita, si la urmatoarele alegeri PSD o sa aibe soarta lui ALDEtariceanu! 4%.
8
2
S-a uitat pe liste si sunt trecuti toti acolo. E corect. Toti trebuie maziliti. Mai mult toti judecati si dupa caz la puscarie. Incompetenti hoti , distrugatori ai aconomiei prieteni cu baietii care vor ceva "terenuri" unde sa nu se vorbeasca limba romana prin ardeal. Normal ca ar trebui sa fie toti maziliti.
7
1
Executiile pot sa inceapa cu cap de poula!
7
1
Mancati-va intre voi !A venit vremea sa platiti rautatile facute acestei tari.Cel mai tare doare ca va executa colegii vostri cu care ati impartit ciolanul !
10
2
Corect se scrie KAP de POOOOLA
8
3
urata natie de pesedisti sunt acesti oameni ca cap de pula asta chel.
23
4
Existenta acestui nemernic in primele randuri ale partidului ne tine treaza ura fata de PSD.PSD trebuie sters de pe fata pamantului.Ti-ai dracu !
23
4
Nici sa copuati nu stiti. Apucati va de vandut porumb pe plaja ziaristii pulii
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920