REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Codrin Ştefănescu, atac dur la Dragnea: Eu luptam cu abuzurile şi conducerea juca tenis, făcea pacturi şi mergea la casele conspirative ale SRI

Codrin Ştefănescu, atac dur la Dragnea: Eu luptam cu abuzurile şi conducerea juca tenis, făcea pacturi şi mergea la casele conspirative ale SRI

Replica API 9 martie 2018 | 01:39 284

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a lansat în cadrul emisiunii "Se întâmplă acum" acuzaţii dure la adresa lui Liviu Dragnea şi a celor care au făcut parte din conducerea de la vârf a PSD acuzând că în timp ce el se bătea cu "statul paralel", alţii jucau tenis şi făceau înţelegeri cu el, conform b1.ro.

"Eu am crezut în acest partid şi când am avut multi primari anchetaţi nu ştiam că am o conducere a partidului care joacă tenis cu statul de drept, o conducere care face coabitări şi pacturi când noi am câştigat alegeri, nu ştiam că sunt în vie în Deltă şi la casele conspirative ale SRI, nu ştiam că aveam colegi care fac liste negre cu ăştia.

Noi luptam împotriva abuzurile şi avem colegi din conducere care erau exact la masă cu ăştia când stabiliesc lucrurile astea. A fost şocant!", a afirmat Codrin Ştefănescu în emisiunea lui Tudor Barbu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu cred decat daca al vad pe microbul de teleorman in lanturi spre poarta alba.au ei o strategie.malefica.
4
0
mars in mortii ma-tii de javra , ai un singur obiectiv , dragnea , mai du-te la femei lasa fututul la cap cu cretinisme . Ocupa-te de nevasta , nu de dragnea , ea e multumita de tine ? cred ca o neglijezi in dauna lui dragnea .
4
2
Bomba : Dragnea anchetat pt spalare de bani in Brazila.Dupa cum spun ziarele ,Livake cumpara terenuri in Brazilia cu bani furati din Romania.Oare este o facatura a statului paralel brazilian?
6
1
faza 1. pui cretini sa ai controlul total al statului faza 2. ii inlocuiesti cu unii mai putini cretini care sa faca si ceva treaba
2
0
ai fost si esti o hahalera codrine pacat ca ai si parti bune dai cu piciorul cum da vaca la galeata cu lapte.
2
0
Are dreptate codrin.Pai el isi scotea fierea in emisiuni la dana grecu la a3 si dragnea rontaia soriciul conspirativ?!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367