REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Codrin Ștefănescu: CIOLACU a dat ORDIN să NU fie acceptată CANDIDATURA lui Teodorovici

Codrin Ștefănescu: CIOLACU a dat ORDIN să NU fie acceptată CANDIDATURA lui Teodorovici

Replica API 14 august 2020 | 00:03 2108

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, aruncă BOMBA: Marcel Ciolacu ar fi dat ordin să fie împiedicată cu orice preț o candidatură a lui Eugen Teodorovici. Anunțul fost postat pe pagina sa de faceobook.

”Ordinul dat lui Ciolacu este sā nu introducā incā motiunea de cenzură. Ordinul dat lui Ciolacu este sā se prefacă că regretă pierderile imense suferite de PSD prin plecarea a sute de primari. Ordinul dat lui Ciolacu este să nu accepte candidatura lui Eugen Teodorovici pentru cā va iesi prăpăd la Congres. Ordinul dat lui Ciolacu este să-si facā o echipa aprobatā de sefii cei mari de sus. Niciodată nu a fost PSD într-o situatie atât de penibilă si atât de securistoidă ca azi! Iar membrii PSD tac si suportă, iar mie mi-e jenă că am coordonat organizarea partidului in ultimii 9 ani! Punct”, susține Ștefănescu.

Reamintim că Eugen Teodorovici și-a anunțat candidatura pentru șefia PSD. Alegerile vor avea loc pe 22 august, în cadrul Congresului. Referitor la modul în carea cesta se va desfășura, Teodorovici a vorbit despre un abuz al lui Ciolacu.

”Congresul online nu e statutar, prezența trebuie să fie fizică iar votul secret”, a declarat, recent, pentru Replica, Teodorovici.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Miza este mare, interesele deasemenea.La asa partid, asa oameni , dar nu la conducere ci la ..... . Acesta este finalul unui partid format din politicieni de carton. Nu au nimic in vene si nici in cap.Asa va trebuie. Dragnea a inceput, voi terminati. Dar terminati odata.
1
0
Astia de acum sunt mai buni ??
0
0
Votati Tontonel,Mitarliera,Olguta lui Vadim,Viorica proasta,Sobolanul Dragnea,Fagadau-primarul de la Beidaud,Stroe-RAJA,sau mai pe scurt Votati P.S.D
3
0
Cap de P--a si Dandy , ce pereche de doi bani , poza de pus la closet.
2
1
Doi Lachetzi poza intre patru peretzi
3
0
Doua capete de poula!!!
6
3
Oricum PSD e pe duca. Pa pa.
10
3
mai nou, mi s-a confirmat ceea ce am presupus- Acest ciolacu este de etnie roma, oare de ce nu recunoaste- ii este rusine? Si, sa inteleg ca Ciolacu este mai rau decat detinutul draknea si nu se lasa pana nu ii devine coleg de celula?- cum si cui sa dea ordin- nu este totusi o democratie ca fiecare sa-si sustina opiniile si sa fie lasat sa decida dupa bunul plac? Curios, meritati sa dispareti- la propriu- din lumea politica. Ne-a ajuns sa suportam atata mojicie de la niste NIMICURI
11
5
imaginea penibilului!
12
6
desfiintati va odata, partid de hoti si lichele ce sunteti !
13
10
toti in sir indian sa va duceti dupa dragnea
15
6
doi maimutoi
15
6
am vazut din comentariiltale ca nu esti nici PNL-ist nici USR-ist!!! tu crezi ce spui?
2
6
Orlando The boss la Mamaia Nord
9
3
Doar un Escu, adica un anonim, un oarecare, un fraier poate gandi si scrie asa...
4
10
Nu sunt nici USRisti sau PNListi mai de soi dar decat sa ii vad din nou la conducerea tari pe astia doi din poza impreuna cu Dragnea,Iordache,Viorica,C.Dan,Nicolicea,Mitraliera,Olguta,Tontonel si restul pentru ca mai sunt,votez orice partid numai sa nu aud de astia.
19
8
Doi viitori puscariasi, Codrine vine termenul....ce-o sa faci cand o sa vezi ca Teodorovici n-o sa ajunga SEF la PSD?
18
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614