REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Codrin Ștefănescu confirmă că SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis NU va avea loc

Codrin Ștefănescu confirmă că SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis NU va avea loc

Replica API 18 ianuarie 2019 | 00:00 384

PSD este, la ora actuală, partidul cel mai vânat din România, după ce 1.187 de primari, viceprimari şi consilieri judeţeni şi municipali se află într-o formă de anchetă, a declarat joi, la Reşiţa, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, potrivit Agerpres, citat de stiripesurse.ro.

"După ultima decizie a Curţii, a trebuit, sigur, să ne gândim ce facem, dacă dăm Ordonanţă sau facem o lege prin care să punem în aplicare deciziile Curţii, cu protocoalele. Bineînţeles că aceste protocoale au fost un act nefiresc şi unic într-o ţară democratică. Tot ce s-a făcut prin aceste protocoale trebuie considerat nul. Sunt foarte multe opinii în sensul asta. Vom merge mai departe cu Ordonanţa pe Coduri, aşa cum am anunţat. Încă cerem noi, cei din partid, domnului Tudorel Toader, un text legat de amnistiere. Nu dăm înapoi pe acest subiect. Noi am fost votaţi de români şi pentru a face dreptate până la capăt. Lupta cu oamenii ăştia este complicată. PSD este, la această oră, cel mai vânat partid din România. În proporţie de 75%, toate conducerile judeţene şi centrale sunt într-o formă de anchetă. Dar nu că sunt anchetaţi colegii noştri, dar sunt anchetaţi împreună cu soţia, soţul, copiii, soacra, socrul. Avem 1.187 de primari, viceprimari, consilieri judeţeni şi municipali într-o formă de anchetă, ANI, DNA, DIICOT, pentru abuz în serviciu, lucruri absolut bizare", a afirmat Codrin Ştefănescu, răspunzând unei întrebări legată de statul paralel.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai votati penali psd ca acest condamnat penal DRACnea care pentru a-si scapa pielea si averea furata tarii, averea noastra a tuturor, penalul da foc la tara si toti banii ii baga in buzunarele SPECIALILOR cu pensii cat patru milioane de romani numai sa-i croiasca tudorel sluga si CCR sluga O lege pe masura lui si sa-l scape.. Asta-i PSD-ul actual si, mai votati PSD, hoti penali ca DRACnea, macar sa stim ca ne-a luat drkul pe toti!
1
0
Johannis sa opreasca tavalugul PENALILOR care nenorocesc RO si pe Romani! HOTII astia vorbesc ca LEGILE pe care le fac si le aproba parlamentul penal sunt pentru binele Romanilor! NU. Sunt LEGI speciale facute de HOTI pentru alti HOTI de teapa lor ca sa nu poata fi niciodata anchetati si JUDECATI pentru toate furaciunile si nici ce-au furat sa li se mai ia inapoi! Asta n u-i DEMOCRATIE niste penali, condamnati definitive in loc sa stea la puscarie conduc Romania. TARA VREA ACUM REFERENDUM IN CARE HOTII SA STEA LA PUSCARIE NU IN FRUNTEA TARII SI, TOATE LEGILE DIN ULTIMII DOI ANI ABROGATE.
8
0
codrin stefanescu confirma ca are capul in forma de penis si ca are limba adanc inghesuita in anusul lui livache si livache la randul lui limba indesata si alungita in anusul irinei iubitoarea de batrani libidinosi si potenti financiar...
12
1
mai javra de ce nu incercati voi o suspendare a presedinteluui?, asteptati europarlamentarele si va veti lamuri
14
1
dta porti peruca???sau esti ....belit in cap.. din ce surse financiare te-ai pricopsit cu asemenea vila??? chiar nu te-a intrebat nimeni???cu munca...nu pre te-i omorat..stii dor ca....munca-i pentru...utilaje..stefanescule...gragule...am invatat mult...am muncit mult...si n-am reusit sa-mi construiesc decat una casa din chirpici...am la activ peste 50 ani de munca...dar...in aceasta tara,poti munci...DEGEABA...la putere este numai si numai...HOTIA...
17
1
' Reati ai drakului de HOTI care-i indopati pe toti GOLANII psd cu pensii speciale care de fapt este hotie, furaciune pe fata din banii tuturor romanilor care se spetesc cu munca, platesc sute de taxe si impozite ca sa-i mancati voi niste PARAZITI PENALI..pentru ,,ca putem" ,,si-asa vrem noi..". Ce-o s-o v-o mai luati si voi, mai rau ca CEAUSESCU pe care tot cozi de totor ca DRACnea si securistul turnator voiculescu l-au executat degeaba, ca nu puteau ei sa-si etaleze HOTIILE! Hoti au fost si-atunci si-acum, toata viata lor jigodiiile astea.
21
2
Urita rasa de om esti!Urit si plin de ura,rautate,venin,faci spume la gura cind vorbesti de puscariasul Dragnea,de pedofilul,de satana Dragnea,te-a transformation si PE tine in satana cu venin.Pacat,CA ai say crapi,singur CA UN ciine,cine dracu star linga UN cap de p..a,plin cu ura
21
2
07:05 un pesedist jegos
20
3
''Cap de poula Cordelin'' a spus ca vrea s-o suga grav! Noi ii dam mouie precum ii dam si psd-ului de cacat!
19
4
Jegos de la ora 06:31
5
20
Dispari mai imbecilule! Esti o rusine, tu cu partidul tau, de hoti, mincinosi si penali !
22
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920